Szoktal hibazni a munkahelyeden?
Látom, itt csupa tökéletes ember van...
Szerintem pedig olyan nincs, hogy nem hibázik valaki soha!
Én szoktam, sajnos. Nyilván, nem gyakran, és mindent megteszek, hogy ne hibázzak, de igenis előfordul, még a legnagyobb odafigyelés ellenére is!
Persze, nem mindegy, hogyan kezeli az ember a hibát. Én nem eltussolni próbálom, hanem megoldani, és ez mindig sikerült is eddig - kopp-kopp. Sosem volt baj belőle, max. egy kicsivel több munka, mire kijavítottam.
Ügyvédjelölt vagyok, olyasmire gondolok, hogy kimaradt valami egy beadványból, és hiánypótlást kaptunk, vagy kicsúsztam egy nappal egy határidőből, de igazolási kérelemmel pótolni lehetett... ilyesmik voltak.
"Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik"
Én is komoly munkát végzem, és nem hibázhatnék, mert a hibáznék, akkor mások élete kerülne veszélybe. Ritkán de előfordul, hogy hibázom. Szerencsére van végellenőrzés így szinte hiba ott helyben kiderül, és lehet korrigálni, javítani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!