GreenLand kérdése:
Tudnátok segíteni munkát találni?
Figyelt kérdés
A legjobb az lenne, ha Siófokon tudnék elhelyezkedni,de Siófok környékén is jó lenne.
Sajnos csak 8 általánosom van, ezért sok lehetőségem tudom nincs, de azért csak akad valami.
Hogy miért van 8 osztályom ,az hosszú történet.
Eladói tapasztalatom van körülbelül 4 év,dolgoztam konyhai kisegítőként is, és dolgoztam discoban is külföldön.
Nagyon gyorsan tanulok,és gyorsan ,pontosan dolgozok,jó a kommunikációs készségem,és üzleti érzékem is van a dolgokhoz.
Ha tudnátok munkát benzinkúton ,mint Kutas ,vagy gls-nél rakodónak, esetleg valamilyen eladónak,vagy ha valamit tudtok légyszíves írjatok.
18/F
2013. nov. 15. 03:32
1/2 anonim válasza:
Olvass hirdetéseket és jelentkezgess azokra. Más is ezt teszi! Itt senki sem fog munkát adni Neked, ezt ne is várd.
2/2 A kérdező kommentje:
Minden lehetőséget megkell próbálnom. Ha lehet a keresgélésen kívűl mást is csinálni, miért ne próbáljam meg azt is?!
2013. nov. 15. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!