Milyen munkát lehet találni Budapesten? Valaki esetleg ajánlana? Mert nem találok.
Olyat, amihez képzettség, szakértelem is kell.
Olyat biztos, olyat mindig.
Éppen csak 3124 állás van meghirdetve Budapestre ezen az oldalon.
573 IT fejlesztés/programozás
542 értékesítés/kereskedelem/üzlet
533 pénzügy/számvitel/menedzsment
371 közigazgatás
343 SSC/BSC szolgáltató központok
323 ügyfélszolgálat/ügyfélkapcsolat
236 adminisztráció/irodai munka
205 mérnök
178 projektmenedzsment
177 szakmunka
175 bank/biztosítás/tőzsde
166 marketing/média/művészet
164 IT üzemeltetés/telekommunikáció
156 szállítás/logisztika
149 HR/emberi erőforrás/munkaügy
Nem lehet panaszkodni arra, hogy nincs munka. Számítástechnika, kereskedelem, pénzügy, mérnök, üzleti élet, irodai munka, szakmunka. Tulajdonképpen azokból van a legtöbb ajánlat, amikről már 5-10 éve köztudott, hogy a legjobban kelendő és a legjobban keresett állások.
Csak ezek nem olyan munkák, amiket 5 perc alatt be lehet tanulni. Képzettség nélkül ezek közül esetleg az ügyfélszolgálat és az értékesítés az, ami elkezdhető.
Találtam Neked 3132 állást Budapesten.
Egyebekben anélkül, hogy a végzettséged, tapasztalataid leírnád igen nehéz ajánlani bármit is.
Azért ne abból induljatok ki, hogy hány állás van meghirdetve. Ebből hány az, amelyet ténylegesen külsős jelentkezővel akarnak betölteni? És hány jelentkező van rá?
Pl. én pénzügyben vagyok érdekelt, és a 2. legkelendőbb szakma, állítólag. De mindig visszautasítanak, mert hogy konkrétan azt még nem csináltam. Megvan a végzettségem, be tudnék tanulni. De ha pl. valaki áfa könyvelőt, vagy Ar-est keres, nem fognak felvenni az AP-s tapasztalatommal. Mert a több száz jelentkezőből talál olyat, aki már csinált ilyet.
Sok helyre beadtam a pályázatomat, a legtöbb helyről semmi visszajelzés.
Kedves kérdező, mi a végzettséged, mihez értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!