Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van ez hogy egyetlen...

Miért van ez hogy egyetlen egy ismerősöm sem párti abban hogy erről még beszélgessünk is?

Figyelt kérdés

(Miért ide írok mert "szegény" nép vagyunk!Nem folyok bele.És itt legalább többnyire értelmes emberek vannak!)

Nos állandóan szinte nap mint nap gondolok a mai pénzügyi helyzetre, a rendszerre, banki rendszerre(Vajon, hogy képezte ki a tudását, hogy egy ilyet kitaláljon?),gondolok itt a háttér hatalomra is , minden ami ide tartozik globális manipuláció(CHF hitelnél is hogyan átverték az embereket..sorolhatnám).

Állandóan szinte csak azon jár a fejem, hogy ha hiába van jó ötlete az embernek ah nincs pénze.. tegyük fel tudok nem 1 nem 2 "jó" bizniszt de mivel "szegény" vagyok nem jutok tovább mert ha hitelezek is a nyereségem benyeli a bank és még rizikót is vállalok vele!Egyszerűen nem értem, hogy a pics*ba lehet érvényesülni a mai világba, hogy az ember jól éljen ?!

Mi lenne ha mondjuk ki lehetne játszani a bankokat?

Mi történne?

Titeket mennyire foglalkoztat a téma?

Valaki azt mondta nekem egyszer hogy szegény emberből nem lehet gazdag..

Nektek mi erről a véleményetek?

(Bocsánat ha kicsit nehezen fogalmaztam hirtelen ki indulásvolt és így döntöttem, hogy felteszem a kérdéseimet)

Az probléma ha 20 évesen ilyenekkel foglalkozok majdhogy nem nap mint nap?

2013. nov. 13. 23:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

születéskor a felfogóképességet...besza-behu!! :)))

Még egy zsenikomplexusos elmeroggyant :)

2013. nov. 15. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Rollam mar szuletesemkor megallapitottak, hogy szuper csillag harcos vagyok. De nem szeretem ha szoke a hajam, ezert inkabb a napjaimat azzal tolom, hogy Gyakorikerdeseken valaszolgatok az embereknek. :)
2013. nov. 15. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Rólam meg már az anyaméhbe megállapították.
2013. nov. 15. 19:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Fantasztikus, tényleg.
2013. nov. 15. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Aki a jelenével nem törődik, az hogy akar a jövőjével? Szerinted csak neked volt/van nehéz életed? Más képébe nem tolják a villanyszámlát?

Az, hogy valaki esti(!) gimnáziumban kitűnő tanuló, az az én szememben nem túl nagy eredmény.

Tudod, az igazán nagyok attól nagyok, hogy csórón kezdték az egészet, és ebből nőtték ki magukat. Nem attól, hogy volt "jó" ötletük, azt lejmolták rá a pénzt, meg a sült galambot várták. Majd felnősz.

2013. nov. 16. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!