Felmondhatok előbb, ha ilyen szerződésem van?
Szóval au pair-ként dolgozom. (ez nem bejelentett munka, egy családnál vagyok, vigyázok a gyerekekre besegítek a házimunkában stb...)
Van egy szerződésünk, ami egy oldalról lett kinyomtatva, ahol ilyen családokat lehet keresni.
A szerződés egy évre szól. Karácsonykor megyek haza, de nem szeretnék visszajönni. Lehet belőle valami bajom??
Természetesen mondanám a családnak, hogy nem jövök vissza, nem csak úgy lelépek/nék!
Kérlek titeket, hogy csak olyan írjon, aki biztosan tudja vagy volt már hasonló helyzetben!
Köszönöm előre is.
99%, hogy semmi gondod nem lenne belőle, egyrészt mert nem bejelentett munka, másrészről meg pont nem fog egy külföldi család nagy gondot csinálni abból, hogy a magyar diáklány ünnepek után cseszik visszajönni, majd lesz helyetted 10 másik.
Amúgy nem ártott volna, ha legalább belinkeled ide azt a szerződést.
Nem cseszek visszamenni, de már egyszerűen nem tudom elviselni az itt eluralkodott helyzetet.
A szerződés az au pair world oldaláról lett kinyomtatva. Nem tudom belinkelni.
És köszönöm a választ!
Neked is köszi a választ! :)
Ha megkérdezhetem te miért jöttél el???
Itt már sejti a host család, hogy menni fogok illetve menni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!