Az, hogy a minimálbér jövőre 100 000 Ft körül lesz, bruttóban, vagy nettóban értendő?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 12:20
1/11 anonim válasza:
Szerinted? 100at még szakképzett embereknek sem adnak kézbe, a jelenlegi 93 nő, aztán a ki tudja milyen tervezett levonások miatt lehet amit az ember megkap 1-2 ezerrel nő csak.
2/11 anonim válasza:
Az a 100-as az csak a bruttó amit te nettóban kézhez kapsz az kb 80-90 ezer ft
4/11 anonim válasza:
Fizetésről mindig bruttóban beszélünk.
Az átlagfizetés Magyarországon.. bruttó
A minimálbér.. bruttó
A felső adókulcs csak az xy felett keresőket érintené.. bruttó
5/11 anonim válasza:
2-es: Már, hogy kapna 80-at? Az összes kalkulátor 65-t ír.
6/11 anonim válasza:
Nettóban fog növekedni, és bruttóban kb 5 ezer forinttal kap többet az aki minimálbérre van bejelentve.
100000 Ft-os fizetést még a szakképzettek sem kapnak mint például én. Egy gyárban dolgozom egy külsős cég által vagyok ott szerelő és hiába van szakmám minimálbérre vagyok bejelentve és a havi bérem ugyanúgy 70 ezer, csak azért kapok többet mert nekünk is járnak pótlékok és ezt a főnököm megadja szerencsére.
7/11 anonim válasza:
2 es vagyok
akkor bocsi vegyétek úgy hogy nem is írtam semmit
8/11 anonim válasza:
6os hiába van szakmád ha betanított munkát végzel! A szakmai potlék ilyenre nem jár...
9/11 anonim válasza:
Bruttóban. Az ilyet mindig bruttóban értik. Amúgy már idén is 100ezer körül van, pontosabban 98ezer, és ebből 64ezer a nettó.
10/11 anonim válasza:
Hiába emeled ki a kérdést, attól sajnos nem lesz nettó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!