Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak itt munkanélküliek?...

Vannak itt munkanélküliek? Mióta nem dolgoztok?

Figyelt kérdés
Mivel telik egy napotok? Vállalnátok közmunkát?
2013. nov. 9. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Érettségi óta munkanélküli vagyok (több mint 3 éve)

A szüleim eltartanak szóval nem ég a talaj a lábam alatt, de attól még gáz és rossz érzés.

Egyébként van mit csinálnom, de ez nem olyasmi amiből egyedül meg tudnék élni ebben az országban, plusz végzettség nélkül csinálom úgyhogy nem is teljesen legális a dolog. Kb havi 50.000-et jelent.

Ilyen utcai közmunkát nem vállalnék amíg ne muszáj.

2013. nov. 10. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Év elején 4 hónapig volta munkanélküli (végzésemet követően) és most kb 1 hónapja megint. Közben közmunkás voltam. Irodában dolgoztam, használtam a nyelvtudásom is és egy csomót tanultam. Szerencsém volt, mert nagyon jó helyre rakta be szerintem. Év elején és most is alkalmi munkavállalóként dolgozom. Közben pedig keresek mást. Mikor itthon vagyok, akkor főzök, mosok, takarítok, ilyenek. Begyújtok hogy meleg legyen mire a család hazajön. Te mióta agy munkanélküli? Mi csinálsz otthon?

24l

2013. nov. 10. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Október elsejétől vagyok munkanélküli. Pénzügyes végzettségem van, sajnos ilyen-olyan okból elbocsátottak.

Napjaim álláskereséssel telnek, továbbá ha szép az idő, kirándulok /sétálok egy jót a természetben; illetve szüleimnek és barátaimnak segítek a házi munkában, egyéb ügyeket intézésében

Kirúgásom után másnap regisztráltam magamat álláskeresővé, szerencsére van jogosultságom a járadék folyósításához.

Közmunkát nem vállalnék, ha jól tudom, nem is kötelezhetnek rá.

2013. nov. 11. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!