Na, kinek mit hozott a közmunka-program?
tegnap 12:34-es
Ezt jó volt olvasni, örülük neki hogy neked jót hozott!
Én túl vagyok az 1 hónap közmunkán,és ma kezdődött a "suli".
Értem a lényeget mit akarnak kihozni ebből az egszből,de még most is értelmetlennek tartom.Annak én is örülök,hogy valakinek ez szakmai fejlődéssel jár,de sajnos ez az én esetemben nem mondható el.
Megszényenítő és megalázó dolog ez.
Papíron el vannak tüntetve a munkanélküliek,javúlt a statisztika,de nagyon nem ez a helyzet.
60-an kb 70 félét mondtak.
Ez a program nem vezet sehova,mert semmiféle továbbjutási és boldogulási esélyhez nem vezet.Én nagyon borúsan látom ezt,és erre meg van az okom is.
Ahelyett,hogy munkahelyeket teremtenének,megmagyarázzák,hogy te azért vagy munkanélküli,mert nem tudod magadat eladni a piacon,roma vagy,nem jó a munkaképességed ,nem tudsz jól számolni,írni,olvasni,nem érted a lényeget,egyszóval selejet vagy és most majd megtuningolják 4 hónapra az önbizalmad,hogy már pedig te igenis vagy valaki,igenis tudsz majd 8 általánossal adott esetben munkát találni.
Ezek kifogások,üres szavak.Az ég egy adta világon semmi haszon nincs ebből.Főleg nem a közmunkásnak.
Kapsz 50 ezret aztán fogd be a szád,alázkodj meg ennyiért,csináld az alja melót,ülj vissza 60 éves fejjel az iskolapadba,mert tuti,hogy csak ezzel vannak a bajok.
Munkahely kell!!!!!!!Nem oktatás,meg tréning,meg alapkompetencia fejlesztés,mert 4 hónap múlva újra csak lesznek munkanélküliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!