A biológiának vagy a kémiának van nagyobb jövője?
Figyelt kérdés
Valamilyen szakosodott biológus vagy vegyész..
Kutatások, fizetés, elhelyezkedés, kereslet, munkaminőség (laboratóriumi munka vagy pipettázás, vagy valami érdekesebb) szempontjából érdeklődnék :)
2013. nov. 1. 08:52
2/7 anonim válasza:
A kettő erősen összefügg.
A biológia + vegyész kombó a gyógyszeripar alapja. Már pedig a társadalom egyre öregebb, a gyógyszerek fejlesztése pedig elengedhetetlen.
3/7 A kérdező kommentje:
akkor gyógyszerészeti?
2013. nov. 1. 11:43
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy összefügg, mindkettőt nagyon szeretem, és teszek emelt érettségit belőlük de nem tudom hova tanuljak tovább, nem tudom eldönteni..
2013. nov. 1. 13:25
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne az alapján dönts, hogy melyiknek van nagyobb jövője mert ezt nem tudod eldönteni. Mindkettőnek nagy jövője van, mindkettőben viszonylag könnyen el lehet helyezkedni, és mindkettő jól fizet. Az alapján válassz, hogy melyikben dolgoznál szívesen.
7/7 A kérdező kommentje:
a bioszt szeretem mert egyszerű, magától értetődő, rajzos/vizuális, könnyen tanulom
a kémiát meg mert logikus, jó, egyszerű, és szintén magától értetődő.
na még alszok rá párat...:D
2013. nov. 3. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!