Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres Nemzeti Dohánybo...

Mennyit keres Nemzeti Dohányboltban egy eladó?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 11:02
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én személy szerint 120.000-et kapok kézbe havi szinten.

A jattot nem tehetem el, mert annyi hiány volt amikor ide jöttem, hogy azt kell "visszatörleszteni"... Hozzáteszem, ez az összeg havi 18 napra lett megbeszélve, napi 12 órába.(ami annyira nem is hangzik rosszul)

Viszont bérpapírt még nem láttam egyszer sem, és a 18 nap helyett inkább 25-27 napokat dolgozom. Persze, ki van fizetve, nem is az a gond. Hanem hogy amikor mondom hogy kéne 1-2 szabadnap, mert amúgy is lejárt már a 18 napom, akkor azt a választ kapom, hogy ne aggódjak, mert ki fogják fizetni... ami igaz, viszont ha azt nézem hogy heti 6 napot dolgozom 6:00-18:00-ig, akkor jóformán nincs időm semmire. Lehet én nem becsülöm meg eléggé, de szerintem ez nem normális. Főleg hogy papírt nem láttam még hogy ténylegesen itt dolgozom-e.

2015. szept. 29. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha még érdekes valakinek a kérdés, a minap láttam egy álláshirdetést, Bp-i forgalmas helyen dohánybolti eladót kerestek br. 250e Ft fizuval. Idén roham léptekben megindulnak felfele a bérek, nem tartható tovább ez a fajta nyomott bérrendszer, ha tőlünk kb. 250 km-re ugyanazért a munkáért jóval a hazai bér felett lehet már keresni.
2017. júl. 17. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!