Plázás ruhaboltokban sehol se ülhet le az eladó?
Sajnos 90% ban ez igaz, nővérem is dolgozott már plázába egy ruha boltba és mondta hogy 8-10 órán keresztül állnia kellett, jó igaz volt 1 óra szünete amit úgy osztott be ahogy akart akkor a pihenőhelybe a raktár melletti kis szobába leülhetett, ott kajáltak meg minden, de ennyi, nem volt ülő hely.
A Decathlonba is dolgozott ott is álló munka volt javarészt, bár ott elnézték ha leült valahová néhány percre, mert ott adminisztrációs munkát is kellett csinálnia egy kis irodában de az is max félóra volt.
A barátnőm is dolgozott egy kis ruha üzletben itt a városban és ott sem volt ülő hely, egyedül a pénztáros ülhetett de ő is csak akkor ha épp nem volt senki sem fizetni és csak papírmunkái voltak.
Egy olyan butikot ismerek ahol le lehet ülni a dolgozóknak ha épp nincs semmi munkájuk de amint van bent egy ember egyből állniuk kell és legalább úgy tenni mintha dolgoznának és figyelni rá szükség esetén segíteni is neki.
Rossz egy munkakör de ha eü oka van akkor szerintem nem fogod bírni. Nekem beteg az egyik lábam az egy helyben való állást nem bírom ezért is nem tudok végezni árufeltöltői munkát. Bár most gondnok mellett vagyok tanuló egy iskolában valószínű én veszem majd át a helyét azt jól bírom mert többnyire ülő munka, meg ha állni kell akkor is mászkálni kell maximum amit kibírok én.
Utolsó:
a főnök, aki kirughat azért is ha támaszkodsz a pulton
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!