Jelentkeznétek-e olyan helyre, ahova egyszer már nem vettek fel?
Nincs meghirdetett állás, folyamatos a jelentkezés, és kb. párhavonta összegyűjtik a megfelelt jelentkezőket, akikkel csinálnak egy közös interjút, aztán külön-külön is. Na, kb. fél éve én is jelentkeztem, pár hét múlva be is hívtak erre az interjúra, de nem hívtak vissza utána, szóval nem kaptam meg a melót. De mivel jó hely, és szeretnék ott dolgozni, ezért gondolkozom azon hogy mégegyszer jelentkezzek, de nem tudom hogy venné ki magát. Ha elutasítottak interjú után, az azt jelenti hogy soha nem is akarnának felvenni, vagy csak épp akkor nem fértem be? Ti jelentkeznétek még egyszer?
(amúgy az interjún azt mondták, hogy ha nem is kap valaki rögtön állást, ha van hely akkor közülünk fognak hívni valakit, ezt mennyire lehet komolyan venni? mert ha így van, akkor viszont fölösleges újból jelentkezni, hiszen ha nem hívnak, az azt jelenti hogy nincs is üres hely, szóval nem tudom... ez mit szokott jelenteni?)
Ebben az esetben nyugodtan jelentkezz.
Nekem volt már olyan, hogy a végére ketten maradtunk és a másikat választották.
Felhívott a HR-es, megmondta, hogy nem azért, mert nem feleltem volna meg, csak épp most erre a pozícióra a másik megfelelőbbnek tűnt. Viszont terveznek bővítést és elképzelhető, hogy jelentkezik.
És tényleg, kb 4 hónap múlva hívtak, de addigra találtam már egy jó állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!