Ha nem fizetett ki a munkáltatóm, akkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
El szerettem volna költözni Budapestre, mert ingáznom kell a fősuli miatt, nulla szórakozási lehetőség, a barátaim mind elköltöztek, stb. Sajnos az augusztusi munkámért kapott fizetést jól elherdáltam, de a szeptemberit napok óta nem kaptam meg, ezzel ők jól szabotálták ezt a lehetőséget. Apámék meg kb. annyira támogatnak, hogy még felmenni se tudnék, he nem lenne diákhitel. Egy csomó pénzem meg kajára megy el, mert ami otthon van, attól rég skorbutot kaptam volna, még a gyorskaják is egészségesebbek nála. Jah, és a fürgediáknál dolgoztam a Boschban.
Bepereljem-e őket?
2013. okt. 14. 13:00
1/4 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, hogy nem kaptam meg az adóbevalláshoz szükséges papírokat sem.
2013. okt. 14. 13:01
2/4 anonim válasza:
Beperelni többe kerül, mint a lakhatás BP-en.
3/4 A kérdező kommentje:
Tehát hagyjam annyiba az egészet, nyugodtan megalázhatnak, lehúzhatnak.
2013. okt. 14. 17:50
4/4 anonim válasza:
De beszéltél velük?Mit mondtak?Ha el akarnak küldeni,akkor mondd,hogy ha nem juttok közös nevezőre,akkor bírósághoz fordulsz.De az sokba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!