Hogyan írjam meg az önéletrajzomat, ha van pár dolog benne, ami nem hangzik jól?
Ugyanmár, manapság még a diplomások közül is kevesen dolgoznak a képesítésüknek megfelelően, max a jogászoknál meg az orvosoknál gyakoribb.
Tüntesd fel úgy hogy az első munkád nem ütötte a szinvonalat, itt meg előléptettek operátorrá, de itt meg is ragadt a dolog, te pedig szeretnél fejlődni akár más téren is ezért jelentkezel másik munkahelyre...
Mellesleg amit nem, szeretnél elmondani, azt ne mond el!
Hazudj szemrebbenés nélkül ellenőrizni úgysem tudják meg nem is édrekli őket, a fellépésedre kiváncsiak!
Valszeg azért nem találtál eddig közgazdász állást mert ilyen muja vagy!!!
Kamuzni kell, és befolyásolni!
Mert az emberek lenézik azokat, akik betanított munkát végeznek. Nem néznek a dolgok mögé, hogy mi miért történik, csak a presztizs alapján ítélik meg az embereket.
Köszönöm a véleményeket, elgondolkodom!
Szerintem ezt így semmikép ne mond el. Jártam már hasonló helyzetben és végül az jött le, hogy összeférhetetlen vagyok. Ezen a barátaim előbb síró majd röhögőgörcsöt kaptak.
Én azt tapasztaltam, hogy őszintének lenni tilos, mert eddig akárhányszor az volt ilyen téren iszonyatosan megszívtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!