Ez mennyire fog rossz fényt vetni rám?
Felhívtak egy cégtől, hogy aktuális-e még a jelentkezésem? Először azt sem tudtam milyen cég, melyik városból, mivel több városban is jelentkeztem. A nő mind úgy beszélt a cégről, mintha a város főterén lenne és mindenki ismerné. Na de lényeg, hogy karbantartó mérnöki posztra jelentkeztem, azonban két poszt volt meghirdetve, a gépész és a villamos részhez. Megkérdezte, hogy melyikre jelentkeztem, amire a gépészt válaszoltam. Utólag gondolkodom, hogy a villamost kellett volna mondjam. Amúgy mechattronikai mérnökit végeztem, tulajdonképpen a gépészet sem áll tőlem messze, csak én az elektronikát szeretem...ez az egyik hobbim.
Mennyire lenne égő ha az interjú előtt elmondanám, hogy én mégis inkább a villamos részleghez szeretnék jelentkezni?
De ne úgy hogy nem-e xD
Nem lehetne-e korrigálni ...
Visszahívni nem tudom, mivel már nincs meg a telefonszám, de interjú előtt gondoltam, hogy tisztázom ezt...
Kedves utolsó válaszoló! Ne nevesd ki az első hozzászólót, mert Ő legalább tanácsot adott amivel nekem segített és én megértettem így is a mondanivalóját, veled ellentétben aki megkereste az első hibát és kacagott egyet...ha az xD-t kacagásnak lehet nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!