Hogy találjak munkát október 31. -ig? 21/L
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm megígérte hogy ahova ő ment szeptemberben raktárosnak hoz nekem jelentkezési lapot és bejuttat oda mellé. De már majdnem október közepe és még mindig semmi. 31.-én lejár az eü. biztosításom és nem tudom miből fizetnem. Diák bérlettől már amúgy is elesnék, mert nem tanulok jelenleg. Viszont ha lenne pénzem és beiratkoznék 2.OKJ-ra járna. Meg a vidéki ingyenes bérlet is. Nagyon fogy az időm és fogalmam sincs ennyi idő alatt hogy szerezhetnék állást. Csecsemő-és kisgyermeknevelő OKJ-s szakot végeztem most júniusban. Azóta nem tudok vele elhelyezkedni Győrben és környékén se bölcsiben se családi napköziben stb. Pedig rengeteg helyen próbálkozok nyár óta. Adminisztrációs, irodai munkára se vesznek fel, mert mindenhova gyakorlatot és végzettséget kérnek. Nekem érettségin kívül csak ez az egy OKj-m van. Egyetemre se jártam, bár tudom, hogy még megtehetném. Csak azt nem tudom mi az a szak ami gyerekekre épül, hogy tovább tudjam képezni magam. Nagyon szeretnék már kezdeni valamit magammal.2013. okt. 10. 17:11
1/4 anonim válasza:
Isten hozott a felnőttek világában.
A magyarországi munkanélküliek egynegyede 25 év alatti pályakezdő, mint te. Nincs pro-tip amivel 3 héten belül tutira el tudsz helyezkedni. Rengetegen vannak akik évek óta nem találnak állást, pedig magasabban képzettek mint te.
A helyi járási hivatalban kérvényezheted hogy 1 évig fizessék helyetted a TB-t, úgyhogy ezen nem kell aggódnod. Ha nincs pénzed tanulni, akkor csak a meló marad. Keress, és majd előbb utóbb akad valami.
2/4 anonim válasza:
Például feladhatsz egy hirdetést, hogy gyerekfelügyeletet vállalsz. Van ilyen honlap is úgy emlékszem. Idehaza is szükség van au-pair-re, és vannak, akik meg tudják fizetni.
3/4 anonim válasza:
Ha az iskoládnál fogva támogatott voltál, akkor nem okt. 31-én jár le a TB-d, hanem december közepén (mert további 45 nap haladék jár ilyenkor).
4/4 anonim válasza:
ha győri vagy, akkor miért nem nézel szét Ausztriában? Au-pair melók, takarítás, mosogatás ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!