A közvetítők átvernek, kinti főnökök lehúznak (ha nem jelentenek be), hogy találjak munkát külföldön?
ismerőseim meg ugyanolyan szerencsétlenek mint én, nem találnak semmit, szóval a kapcsolataimra nem számíthatok.
írtam külföldi munkaerő közvetítőnek is, nem válaszol...
az alábbi honlapokon mint az Euroes stb meghirdetnek egy állást, felhívom küldjek ön.rajzot - nem hívnak, vagy már betelt, szállás nincs, heti 25 óra munkaidő,egyszóval minden gáz
szóval hogyan kell csinálni, hogy legyen kint munkám, fizetésem, be legyek jelentve?
köszi a linket
nem tudom átverésnek igazán feltüntetni, mert pl az egyik közvetítő úgy csinálja, hogy az ígért 1000 €-s fizu helyett első hónapban csak 700-at ad, betanulási időszak címen...magyarán levon a munkavállalótól 300 €-t. és utazás előtt egy nappal közli, hogy jé nincs is szállás, de címet még ekkor sem ad ki, hol kinél kellene konkrétan hány órában dolgozni.
szóval nem bizonyíthatóan átverés, így nem merem feltenni fekete listás oldalra
a facen olyan nincs, hogy akik korrekt közvetítők? csak a fekete lista?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!