Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A hostess cégeknél, akik nem...

A hostess cégeknél, akik nem csak közvetítők, van szerződéskötési díj?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem hostessnek. Kóstoltatni kell különböző plázákban. A hölgy elmondása szerint van egy szerz. kötési díj, amit ki kell fizetni, majd ezután megmutatják a listát, hogy melyik munkák közül választhatok és már mehetek is dolgozni. Nincs kidobandó pénzem, így nem hagyom, hogy átverjenek, ezért körbejárom. Akinek van ilyen cégnél tapasztalata, kérjem, írja meg nekem. Tényleg saját munkák ezek, vagy közvetítettek, amiket egy újabb jelentkezés követ? Illetve hogyan tudom kiszűrni a promóteri munkát? Úgy nem szeretnék fizetni, hogy aztán kiderül, hogy parfümöket kell árulnom és az embereket hülyének néznem. Egy normális hostess cégnél van szerződéskötési díj?

2012. aug. 13. 10:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!