Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tegyem egyértelművé az...

Hogyan tegyem egyértelművé az önéletrajzomban, hogy jártam éveket x egyetem y szakára, de nem fejeztem be?

Figyelt kérdés
Sajnos így alakult, angol szakon és szociológián is volt szerencsém éveket tanulni. Most egy harmadik képzés végét járom éppen, tehát még ezt sem fejeztem be. A sok befejezetlen iskola nem fest rossz képet rólam? Mit csináljak?

2013. okt. 10. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem írnék bele az önéletrajzba olyan iskolát, amit nem fejeztem be, az angolt, mint nyelvtudást tűntetném fel.
2013. okt. 11. 11:33
 2/3 Regal válasza:

Az önéletrajzban az iskolák címszó alatt egyszerűen fel kell sorolni, hogy x évtől y évig itt és ott voltál ilyen és olyan szakon, minden további megjegyzés nélkül.

Hogy ezt majd hogyan értelmezi az önéletrajz olvasója, az kérdés lesz. Vagy valóban megbízhatatlannak tart, és elutasít, vagy előny lesz, mert azon a területen is van valami sütni valód.

Ha kihagyod ezeket az éveket, akkor hiányos lesz az önéletrajz, ami új kérdéseket vet fel. Inkább legyél őszinte. Vélhetően lesz olyan hely, ahol pozitívan állnak a dologhoz.

2013. okt. 12. 07:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Így csináltam én is, pont ezért, mert nem akartam üres éveket hagyni. Köszi! :)
2013. okt. 25. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!