Mennyit keres egy gépészmérnök?
Figyelt kérdés
Olyanok véleményére lennék kíváncsi akik személyes tapasztalat alapján tudnának válaszolni.
Az is érdekelne, hogy mennyi tapasztalattal és hol, milyen beosztásban.
2013. szept. 27. 23:03
1/7 anonim válasza:
volt már másik ilyen 100 kérdés és neten is találhatsz bőven választ rá
de tessék: multi, kezdő, 200 nettó
2/7 anonim válasza:
Zöldfülűként Nyugat Mo.-on Közép Mo.-on Bp-en nettó ~120-230. Kelet Mo.-on az előbbi tartomány alsó fele. Pici vállalatoknál is az alsó tartomány mozog, multinál meg a felső. Több éves tapasztalat után meg az átlag 200-500, de ez rengeteg dolog függvénye. Hány éve dolgozol, milyen pozícióban, munkakör, iparág, teljesítmény stb... Ha Felső vezető pozícióba kerülsz majd egyszer valahol akkor még ennél is több nyilván.
3/7 anonim válasza:
220 brutto...160 netto...ez az átlag kezdő fizetés,nem 200 netto...
4/7 anonim válasza:
és ki kérdezte az átlag kezdőfizetést?
személyes tapasztalatot kért, h mennyi tapasztalattal, hol mennyit lehet keresni. erre válaszoltam
5/7 anonim válasza:
Hálózati mérnökként keresek nettó 210-et. Pályakezdőként.
7/7 anonim válasza:
Mérnök és mérnök fizu között is van különbség.
Szóval nem lehet hálózati mérnökével összehasonlítani.
Én IT mérnökként 2004-ben kerestem 120-at. Rá két évre meg 210-et, szóval tök más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!