Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A freedomrock-ról mit gondolto...

A freedomrock-ról mit gondoltok? Szerintetek igaz? Kezdjem el?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Néhány hete találkoztam a freedomrock-al. Érdekes dolognak tartom, van benne fantázia. Az okos emberek azt mondják, hogy pénzből lehet pénzt csinálni, ez valóban így lehet. Ami viszont visszatartott, hogy minden hónapban havi 100 USD ki kell fizetni a programért. Már foglalkoztam évekkel ezelőtt olyan rendszerrel, ahol havonta kellett áldozni, viszont olyan ötletet, rendszert kerestem, ahol nincs havi befizetésre szükség. Mivel rátaláltam egy jó ötlettel társítva, ezért én nem lettem freedomrock-os.
2009. nov. 9. 19:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Én csak a következményektől félek leginkább, ismerősem használják, aztmondják jó... de nem lehet ebből semmi következmény? Pl visszakérik majd a pénzt stb?? Mert akkor szarrá adósodnék én is meg a többiek is...
2009. nov. 9. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!