Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan nektek, hogy "álomme...

Van olyan nektek, hogy "álommeló"? Van valaki aki elégedett az állásával?

Figyelt kérdés
Tapasztalatom szerint nincs ilyen, csak ha valaki saját business-t csinál.

2013. okt. 5. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Tessék..ez egy álommeló(volt).

http://www.youtube.com/watch?v=Ki0cTjRZ0q0

2013. okt. 5. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Hát kapaszkodj meg, én elégedett vagyok vele. Alkalmazott vagyok, változatos munkát végzek, egy csomót utazok, kreatív a munka, sok értelmes emberrel csinálom, nem túl sok ideig, ráadásul jól fizet.
2013. okt. 5. 23:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Elégedett vagyok vele úgy ahogy. Jelenleg általában 7-10 ezer forintokat keresek 8 óra alatt, de ha egyéb különmunkákat vállalok be akkor 10-15 is összejön naponta. Ez már nem olyan rossz. A munka is izgalmas. Igaz, dolgoztam már alkalmi munkákon 4-6 ezer forintos órabérekben is. Azt is el tudnám viselni, ha a normál bérem annyi lenne. De minden esetre ahhoz képest, hogy ülőmunka, izgalmas és érdekes is.

20/F

2013. okt. 6. 02:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem az álommunka CT/ MRi / sugárterápia, segítsünk az embereken. :) habár ezzel magamat is károsítom
2013. okt. 6. 03:08
 5/9 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló!

Jól hangzik! Mi a foglalkozásod? (Ha titkos, légyszi válaszolj privátban)

2013. okt. 6. 07:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kell privát, leírom, hangmérnök vagyok.
2013. okt. 6. 07:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Azt gondoltam, a hangmérnök ül egész nap a stúdióban (hacsak nem koncertekre utazó hangmérnökről van szó). Miért jár ez sok utazással? Az érdekes emberek gondolom az interjú alanyokra vonatkozik, nem? És hogy fizet a hangmérnöki munka? Nem nehéz állást kapni vele? Neked hogy sikerült, milyen végzettséged van? Annyi fiatal akar hangmérnök (is) lenni...
2013. okt. 6. 09:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Amióta beindult az X-Faktor,Megasztár,Csillag születik stb.. rendesen, van is rá igény :D
2013. okt. 6. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem zenei, hanem prózai hangmérnök vagyok. Kulturális magazinok általában sok utazással járnak, és rengeteg érdekességgel találkozik az ember. Egy villanymérnök+egy OKJ kell hozzá, meg oltári mázli (vagy kapcsolat) hogy jó állást találj. Én amikor végeztem, beadtam az önéletrajzom kb 80 helyre, és másfél év múlva vettek fel ide. De évek óta nincs már felvétel, csak elbocsájtás, de ez helyi specialitás manapság. Ide, amikor élt még a munkaerőpiac, akkor is nehéz volt bekerülni, ma -szerintem- nem lehet.
2013. okt. 6. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!