Feltétlen fel kell tűntetni az önéletrajzban az évszámokat?
lehet, de én nem vennélek fel, mert ha megnéztek egy önéletrajzot, akkor abba fontos információ, hogy mivel mennyi időt foglalkoztál
sikerült-e a felsőfokú tanulmányaidat a normál idő alatt befejezned vagy 7 évet vett igénybe, ha volt munkahelyed, akkor ott csak 3 hónapig voltál-e vagy 10 évig
nyilván ezek sarkított példák, de a CV-be bele tartoznak a dátumok is
A tanulmányaimat nem húztam el, nem jártam többet, mint a minimum idő, azért nem írom be, mert egy adminisztrátornak vagy adatrögzítőnek nem kell technika tanári diploma, elég a közgés érettségi.
Igen, volt olyan munkahelyem, ahol 4 hónapot voltam, mert nyári idénymunka volt, egy másik helyen meg fél évet húztam le, mint közfoglalkoztatott, tudom, hogy ez nem igazán vonzó, de ez van, változtatni nem tudok rajta, akkor örültem ezeknek a lehetőségeknek is.
Akkor szerinted mit kellene tennem, hogy neked mit munkáltatónak ilyen adatokkal is vonzó legyen az önéletrajzom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!