Privát Értékesítési Oktatás! Lehet ennek értelme?
Az értékesítés a mindennapjaink részévé vált, akár egy kereskedelmi pozícióról, akár üzletkötésről vagy netán egy vállalkozásról beszélünk. A munkaerőpiacon alapvető szükséglet, hogy az ember megfelelő kommunikáció készségekkel rendelkezzen! Manapság nagyon nehéz egy-egy cégnek vagy vállalkozásnak kiváló értékesítőt találnia, sokan úgy fogalmaznak, hogy erre a területre születni kell, én azt mondom tanulható, ha megfelelő módon és kellő odafigyeléssel magyarázzák el. Bővebb információért küldjön e-mailt az ertek.oktatas@gmail.com -ra !
Én küldtem emailt és beszéltem telefonon egy inteligensnek vélhető kb. 25 év körüli sráccal rendes volt és tényleg jó dolgokat mondott el már telefonon keresztül is ! Azt mondta 3 éve foglalkozik értékesítéssel illetve jelenleg is és 1500 Ft / alkalom a tanfolyam, mert egyenlőre kezdeti fázisban van az oktatás és arra kíváncsi, hogy tényleg tud- e segíteni az embereknek.. 8 alkalomról volt szó 1 alkalom 1,5 óra ! szerintetek érdemes erre elmenni?
Brian Tracy - Az eladás pszichológiája
Alapolvasmány, valszeg ő is hasonlók alapján "tanít".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!