Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, hogy legyen állásom?

Mit tegyek, hogy legyen állásom?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy pályázok rendszeresen van egy brilliáns önéletrajzom, 3 nyelvtudásom, 2 diplomám,tapasztalatom és 2,5 éve nem találok munkát. Protekcióm nincs, egyedül kell megoldanom.Nem bírom tovább,már az öngyilkosságon gondolkozom. Van egy kisfiam, nem csak a saját munkamániám miatt fontos, hanem magam miatt is. Lehet, hogy megátkoztak érdemes lenne elmenni egy szakemberhez, aki leveszi rólam az átkot? Vagy érdemes megmondanom a munkaadónak,hogy válásban vagyok, kisfiam van és nagyon nagy a tétje? Az állásinterjúkon mindig a jó formámat hozom, és jól is szoktak sikerülni, csak a rohadt szemetek nem vesznek fel mégsem a konkurencia miatt, aki valszeg protekciós. Mondjam el a munkaadónak, és próbáljak ráhatni legyen humánus és vegyen fel nem csak az én dolgozniakarásom miatt, hanem a kisfiam miatt is?

2013. szept. 22. 13:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, 2,5 hónapja nincs munkám.nem 2,5 éve
2013. szept. 22. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen végzettséged van és az ország melyik részében keresel munkát?

"Lehet, hogy megátkoztak érdemes lenne elmenni egy szakemberhez, aki leveszi rólam az átkot? "

Ezt most komolyan gondolod? Mert ha igen ne csodálkozz...

"kisfiam van és nagyon nagy a tétje?

Mondjam el a munkaadónak, és próbáljak ráhatni legyen humánus és vegyen fel nem csak az én dolgozniakarásom miatt, hanem a kisfiam miatt is?"

Ezt semmiképp, ezzel kb. elintézed, hogy 100%, hogy ne vegyenek fel.

"sak a rohadt szemetek nem vesznek fel mégsem a konkurencia miatt, aki valszeg protekciós."

Vagy esetleg mert 1 állásra 100-150 jelentkező van. El tudom képzelni, hogy sz*r a helyzeted, de nem kell képzelegni, maradj reális.

Amúgy szvsz azért nem vesznek fel, mert kicsi a gyerek. Senki nem akar kisgyerekes anyukát foglalkoztatni, mert túl sokat marad ki a munkából fizetve, akkor is, ha állítja, hogy van kire bízni a kicsit.

2013. szept. 22. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Pláne, 2,5 hónap manapság egyáltalán nem "sok" munkakeresés szempontjából. Én 6 hónap alatt találtam új munkát.
2013. szept. 22. 14:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Nme kérdezik általában a kisgyermeket.
2013. szept. 22. 14:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Veszprém, angol szak egyetem, másoddiploma: BGF külkereskedelmi főiskolai kar. Ja és 35 éves vagyok.Nem vagyok öreg a munkaadók számára?
2013. szept. 22. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kérdezik, de nyilván látják a lyukat az önéletrajzba, nem nehéz összekötni.

Az, hogy öreg vagy-e.. Nem tudom. Ha van kb. 10 év szakmai tapasztalatod akkor nem. Ha csak pár év van (mert egymás után végezted az egyetemeket, nem párhuzamba és otthonmaradtál 2-3 évig a gyerekkel) akkor de, öreg vagy. De ez egy olyan dolog, amin nem tudsz változtatni és most ugye ha jól sejtem az volna a cél, hogy sikeresen abszolválj egy állásinterjút.

2013. szept. 22. 14:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem kérdezik, de nyilván látják a lyukat az önéletrajzba, nem nehéz összekötni.

Nincs lyuk az önéletrajzomban mert nem tüntettem fel.

majdnem 10 év szakmai tapasztalat. 2.diplomám alatt dolgoztam.

amugy 1,5 évig vltam otthon gyerekkel.

2013. szept. 22. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!