Mit tegyek, hogy legyen állásom?
Milyen végzettséged van és az ország melyik részében keresel munkát?
"Lehet, hogy megátkoztak érdemes lenne elmenni egy szakemberhez, aki leveszi rólam az átkot? "
Ezt most komolyan gondolod? Mert ha igen ne csodálkozz...
"kisfiam van és nagyon nagy a tétje?
Mondjam el a munkaadónak, és próbáljak ráhatni legyen humánus és vegyen fel nem csak az én dolgozniakarásom miatt, hanem a kisfiam miatt is?"
Ezt semmiképp, ezzel kb. elintézed, hogy 100%, hogy ne vegyenek fel.
"sak a rohadt szemetek nem vesznek fel mégsem a konkurencia miatt, aki valszeg protekciós."
Vagy esetleg mert 1 állásra 100-150 jelentkező van. El tudom képzelni, hogy sz*r a helyzeted, de nem kell képzelegni, maradj reális.
Amúgy szvsz azért nem vesznek fel, mert kicsi a gyerek. Senki nem akar kisgyerekes anyukát foglalkoztatni, mert túl sokat marad ki a munkából fizetve, akkor is, ha állítja, hogy van kire bízni a kicsit.
Nem kérdezik, de nyilván látják a lyukat az önéletrajzba, nem nehéz összekötni.
Az, hogy öreg vagy-e.. Nem tudom. Ha van kb. 10 év szakmai tapasztalatod akkor nem. Ha csak pár év van (mert egymás után végezted az egyetemeket, nem párhuzamba és otthonmaradtál 2-3 évig a gyerekkel) akkor de, öreg vagy. De ez egy olyan dolog, amin nem tudsz változtatni és most ugye ha jól sejtem az volna a cél, hogy sikeresen abszolválj egy állásinterjút.
Nem kérdezik, de nyilván látják a lyukat az önéletrajzba, nem nehéz összekötni.
Nincs lyuk az önéletrajzomban mert nem tüntettem fel.
majdnem 10 év szakmai tapasztalat. 2.diplomám alatt dolgoztam.
amugy 1,5 évig vltam otthon gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!