Mit tegyek úgy legyen állásom Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv ne vegye el a Rokkantsági járadékomat, meg a Fogyatékossági támogatásomat új jogszabálynak köszönhetően?
Szerencsémre hivatalos levelet nem kaptak tőlük mert véglegesítve vagyok enyhe fokú autizmusom végett. Sajnos kötelező lett véglegesítettek körében is, Új komplex vizsgálatra kell menniük munkaképesek között akik munkanélküliek.
Előttem van nem vagyok középkorú felnőtt. De egy biztos Jogászok tanácsadása nélkül oda be nem teszem a lábamat. ,,Inkább leszek 20 évig munkanélküli, mint hogy pénzbeli támogatás nélkül maradjak." Jelenleg 1,5 éve nincs állásom valójában nem kívánom 20 évig ne legyen állásom. Fogalmam sincs pontosan mit tegyek.
Lehetőleg érthető és értelmes válaszokat szeretnék.
Külön reménykedem abban, hogy nem csak a februári havi Rokkantsági járadékomra fog járni az egyszeri 13. havi 100%-os Rokkantsági járadékom. Hanem Március elején a februári havi 80%-os Fogyatékossági támogatásom mellé is, meg fog érkezni az egyszeri 13. havi 100%-os Fogyatékossági támogatásom is.
Mivel egyedül álló és gyermektelen felnőttként anyagilag a munkám mellett, egy egyszintes 25 Nm-es kis mellék épületi lakhelyemen úgy élek anyagilag, mint egy pedagogus házaspár él Magyarországon anyagilag 1-4 kiskorú iskolás gyermekeikkel együtt egy 2 szintes 120 Nm-es kertes családi házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!