Hogy lehet kitörni abból, hogy azért nem találok egy normális bejelentett munkahelyet, mert nincs munkatapasztalatom?
Nincs diplomám. 4 szakmám van érettségivel, ECDL-el. Nem is sok 100 ezres fizetést akarok. Csak egy normális, bejelentett 80.000ft-os nettó havi fix keresetű állást szeretnék. Még az órabér is jó... akár betegen is bejárnék ha lenne lehetőségem.
Ezek a szakmáim
Gép és gyorsíró
Gépíró-szövegszerkesztő
Számítógép kezelő- használó - ECDL
Jogi asszisztens
De egyszerűen képtelen vagyok kitörni abból, hogy nincs munkatapasztalatom, ezért nem kellek senkinek.
Első sorban irodai munkát keresek, de kínomban már bármire jelentkezem, amihez nem írnak kitételnek munkatapasztalatot, még takarítóira is jelentkeztem, fel sem hívtak....
Munkaközvetítőt próbáltam, csak lehúztak pénzzel, de nem segítettek, abba nem dőlök be még egyszer.
Évek óta be vagyok jelentve munkaügyi központba. Szintén nem segítettek semmit.
Jutalékos rendszerben nem tudok elhelyezkedni, mert nincs pénzem kifizetni a bérletemet (közlekedést) , és reménykedni, hátha kapok fizetést....mert ugye ilyen esetben ez nem biztos...
Hogy lehet ebből kitörni?
A házimunka a legkevesebb, van egy 3 évesem, aki most kezdte az óvodát, reggel viszem, utána bevásárlás, főzés, ebéd előtt hozom, aztán küzdünk, mert aludni nem akar itthon, utána séta, játszótér.
Gondoltam már rá, ha nem sikerül a munkaügyiben valami tanfolyamot intézni, akkor előszedem a régi angol könyveimet, hogy csináljak valami értelmeset, de igazából egy munkahelyre volna szükségem, ahol végre felnőtt emberek társaságában lennék, az nagyon hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!