Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyári munkára 16 éves kortól...

Nyári munkára 16 éves kortól lehet jelentkezni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tapasztalatok alapján melyik, a legjobb?

Szórólapos, Tesco árufeltöltő, Meki vagy valami jobb ötlet?

Engem a Mc Donalds mindig is "vonzott", nem tudom miért. Kiskoromban mindig is kíváncsi voltam, hogy vajon mi történhet odaát :D Tehát igazán afelé hajlok. Olvastam róla rosszakat, de sok jót is. Itt Veszprémben esetleg nincs valakinek helyi tapasztalata? Köszi szépen!

Jah még annyi, hogy ha mondjuk nem csak nyárra, hanem rendes diákmunkára mennék, akkor melyik a legideálisabb műszak?

2013. szept. 19. 23:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Már 15 éves kortól lehet iskola szünetekben ha van szülői engedélyed , de tapasztalat hogy 18 év alattiaknak nagyon kevés a munka, azok is ilyen alja kukorica címerezés meg szórólapozás.
2013. szept. 20. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!