Külföldi munka? Valós céget keresek!?
"hallottam már,h nyelvtudás nélkül sokan kimentek már"
Ja, 10.000-ből 1-nek ha bejön valamilyen csoda folytán! A többi kúszik haza az utolsó fillérjeiből, mert ráön hogy nyelvtudás nélkül nincs munka sem. Nyelvtudás nélkül teljesen ki vagy szolgáltatva másoknak, ha jogsérelem ér, nem tudsz hova fordulni, hiszen nem beszéled a nyelvet. Aztán nyelvtudás nélkül olyan alap dolgokat sem tudsz elintézni, mint bankszámlanyitás, egyéb papírok, valaki segítsége mindig kelleni fog, és ha nincs szerencséd, még pénzt is kér az amúgy ingyenes dolgokért. aztán nyelvtudás nélkül, ha segítséggel esetleg el is helyezkedsz, a nyelvet nem tanulod meg, hiszen össze leszel zárva sok szintén nem beszélővel vagy magyarral. 12 óra gályázás után meg nem mész el nyelvtanfolyamra, hanem nézed a magyar csatornákat és szidod a fogadó országodat, hogy lenéznek. hát ha nem megy a nyelv, akkor le is fognak.
A lehúzós cégek olyanokra mennek, mint te, akik nem tudják a nyelvet, könnyen félrevezethetőek. Valós cégeket itt találsz, itt tudsz állásokra jelentkezni, stb, stb. Egyszerűen szólva, így 9 év EU tagság, annyi átverés, történet, stb után illene eljutni oda az embereknek hogy NYELVTUDÁS NÉLKÜL NINCSEN MUNKA SEM! Ennyi és nem több! Ha van rokonod, megbízható ismerősöd, aki segítene,akkor talán benyom valahova, de manapság egyre többen jönnek egyre jobb nyelvtudással, nagy a konkurencia. láttam én már ittlétem alatt az utcán kéregető magyart, akinek buszjegyre kellett hogy hazajusson, mert azt hitte ha kijön nyelv nélkül, majd itt alátolják a melót.
Sziasztok
Magánszemély segítségével dolgozok külföldön. Négy hónapot vagyok kint,egy hónapot itthon. Nekem sem volt nyelvtudásom,még is sikerült.Ígért feltételeket betartották,nekem csak az utazást kellett előre fizetnem.Ami megtérült és elég jól lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!