Pályakezdő 21 évesként sosem fogok tudni elhelyezkedni?
Csak két hónapja vagy munkanélküli és már ilyeneket írsz?
Miért mit gondoltál, hogy beadod 1-2 helyre azt felvesznek?
Ez nagyon nem így működik.
ha beadod 100 helyre abból 60-70 -nél még csak elutasító e-mail-t sem küldnek.
Felsőfokú végzettséggel mennek el szalagmunkára, nemhogy okj-vel!
Nem kell mindent elhinni amit a kormánypropaganda taglal.
Egyszerűen nincs munka! Még a szemétszedéses -utcasepréses közmunkákért is közelharcot vivnak az emberek.
UI.: A tb rendszerbe meg jelentkezz be, mert ha lejár a határidő havonta fizetned kell!
Ha lejárt a TB-d az helyi Járási hivatalban egy nyomtatvány kitöltésével kérvényezheted hogy az önkormányzat 1 évig fizesse helyetted.
Én több mint 3 éve vagyok munkanélküli. Igaz közben szakmát tanultam, de nem intézményes keretek között, utána meg dolgoztam feketén, de közben végig figyeltem az álláshirdetéseket és mikor olyat láttam amire megfeleltem volna, jelentkeztem. Összesen 2-szer hívtak be interjúra.
Nagyon kevés olyan állás van ahova szimpla érettségivel, gyakorlat nélkül felvesznek embert.
Hát én lassan fél éve vagyok itthon, kismillió kiküldött önéletrajzzal a hátam mögött.
Te csak örülj annak hogy 25 év alatti pályakezdő vagy mert majd akad valaki aki felvesz támogatással. Sorba látom a hirdetéseket amikben már ki van kötve hogy támogatottat keresnek. Én fél évesen érem el a tartós munkanélküli státuszt, majd akkor talán akar valaki engem is alkalmazni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!