Szerintetek merjek változtatni?
Bébiszitter vagyok egy német családnál. A szülők kedvesek, a gyerekek is tulajdonképpen, de már elég nagyok és néha nem fogadnak szót, emellett szinte alig kell foglalkoznom velük, de nekem ez nem tetszik. A szülők elég elfoglaltak, alig tudok velük kommunikálni, pedig főként azért jöttem ki, hogy a nyelvet gyakoroljam.
Szerintetek? Más családnál jobb lenne? Mondjuk ahol kisebbek a gyerekek?
Mit tegyek?
A ha már elég nagyok a gyerekek, akkor miért nem gyakorolod velük a nyelvet?
Ráadásul semmi sem garantálja, hogy ha elkerülsz máshova, ők is jó fejek lesznek és a kisgyerek majd szót fogad neked.
Merj. Ha egy ügynökségnél vagy, nyugodtan mondhatod a szülőknek és szólhatsz az ügynöknek, hogy keressen olyan családot, ahol több a munka. Esetleg ha van elég megtakarításod hogy néhány hónapig fenn tudd magad tartani, ezzel a tapasztalattal kereshetnél munkát egy óvodában vagy bölcsődében. Vagy ha már a gyerekek mellett van időd, elvégezhetnél egy betegápolóit, vagy akármilyen tanfolyamot, amilyet szeretnél. És kereshetnél "rendes" állást. Mi áll az utadba?
Egyébként szófogadatlan gyerekekkel találkozhatsz akárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!