Otthon vegezheto munka?
Figyelt kérdés
Szeretnek segitseget kerni.3 gyerekunk van sajnos a gazdasagi valsag jol foldhoz vagott bennunket.Otthon vegezheto munka erdekelen.Nincs aki vigyazzon a kicsire,a bolcsire 1 evet kell varni.Bevalt otthon vegezheto munka erdekelne.2009. nov. 4. 14:30
11/21 anonim válasza:
nekem is sikerült és köszi már rég óta vadászom ilyen fajta munkára! még egyszer köszike
12/21 anonim válasza:
Köszönöm, most már sikerült megnyitnom, nem tudom elsőnek miért nem.
13/21 anonim válasza:
kézimunka, amit utánna megpróbálhatsz eladni ha még el lehet az ilyesmit..
14/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a tovabbi valaszokat is.
2009. nov. 5. 18:11
15/21 anonim válasza:
kedves 16:46-os
ez is nagyon jó ötlet, bár igazad van, kitudja van-e rá még kereslet, bár sose lehet tudni
viszont
ehhez is belefektetni való pénz és idő kell.
tehát ez is lehetne olyan, mintha azt mondanám, hogy fizess ennyit meg annyit és utána meglátjuk mi lesz.
bár ha valakinek van rá ideje, türelme, kézügyessége, és felesleges pénze, az nyugodtan csinálhatja. úgy tudom van kifejezetten ilyen oldal, ahol ezeket a kézzel gyártott termékeket lehet eladni!
16/21 anonim válasza:
hmm..megnéztem ezt a gépelős dolgot..háát..én nem tudnám ezt leírni így, nem tudom erre ki képes, de né sajnos nem :(
17/21 anonim válasza:
Egy ismerősöm bélyegeket ragasztott albumba otthon. Nem kellett vásárolni semmit és ki is fizették. Viszont annyira pepecs munka volt, hogy ha órabérre átszámítjuk akkor nagyon alacsony összeg jön ki... 50-100Ft/óra. Ez volt az egyetlen otthoni munka amiről tudom hogy nem kamu, mert átverésből Dunát lehet rekeszteni...
18/21 anonim válasza:
igen, sajnos ez igaz, pedig szerintem sokan szeretnénk dolgozni :(!
19/21 anonim válasza:
a gépelősnél kell nyelvtudás?mert sajna az nincs
20/21 anonim válasza:
sziasztok én is megnéztem ezt a gépelőset...
hát nem a legkönnyebb, mert sok mindenbe beleköt a javításnál, de mind1 még csak próbafelvételeket csináltam. viszont néztem van call-centeres munka is ezen az oldalon. és ezt elég jól meg is fizetik. nézzétek meg! mindenkinek sok szerencsét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!