Milyen netes munkák vannak amikért TÉNYLEG FIZETNEK?
Mert kéne egy kevés kiegészítés a koleszba :) csak nem találok normálisat... Mind olyan hogy fizess be előre a semmire vagy mlm rendszer amit gáznak tartok(saját vélemény)
Aki tud valamit az pls írja le nekem... olyan heti 5000 ft-tal már ki lennék békülve :)
20/F egyetemista hallgató
Ha van kezdőtőkéd, akkor még dolgoznod sem kell.
Ha érdekel, írj privátot.
A második válaszolónak annyit: Sajnálom hogy nem tudsz barátságosabb lenni, így nehéz lehet az életed :/
Egyébként én régen találtam egy jót amit el is kezdtem csak nem vagyok profi gépelő és így nagyon nehéznek bizonyult... :( Annak sajnos elfelejtettem a webcímét de ha meglesz szívesen megosztom veletek :) Azért írtam ezt a kérdést hogy hátha valaki tud másikat ami használhatóbb a számomra de úgy néz ki keresek diákmelót:) Azt pl: nem értem miért olyan sok a heti 5000 ft... diákmelóval egy napi munka... na mind1
Webcamsex-hez valahogy most nincs kedvem xD
Befektetéseket meg én is tudnék csinálni csak az komoly odafigyelést igényel, sok szervezést és lassan indul be :/
Na ennyire nem érdekel a dolog, csak kiegészítésnek gondoltam a koleszos költségeimhez...
Ha valaki tud valamit továbbra is várom a linkeket akár privátba ( a konkurencia végett :P ) addig meg marad a jól bevált diákmunka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!