Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában takarítással mennyit...

Angliában takarítással mennyit lehet keresni?

Figyelt kérdés

Pontosabban: Esténként 2-3 órás takarításra gondolok, külvárosi városokban? Ha csak 2 órával veszem, Az heti: 10 óra, Egy hónapra havi: 40 óra.

Mennyi lehet keresni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. nov. 4. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a főállásom mellett esténként 1 órára elmegyek egy irodát takarítani.1 órára 7 fontot fizetnek,de engem nagyon jól megfizetnek evvel,mert általában ez is minimálbéres állás még így is,hogy part time meló.
2009. nov. 4. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:
És a 7 font nem kevés egy órára? Én egy kicsit azért többrte számítottam, ami azt illeti... :S
2009. nov. 4. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne számíts többre! Az ilyen takarítói állásokért versengenek a külföldiek, nem fizetik meg, ha minimálbér felett van akkor meg öldöklés megy érte. Sok angol is szereti a part time-ot, örülj ha találsz ilyen munkát is. Havi 40 óra munkából nem lehet albérletet fizetni, max egy szobát, meg az étkezés, bejárás, ha szerencséd van. Ha nem, akkor arra sem elég. Én éltem Angliában, voltam 2 órában takarítani, de csak ismerősön keresztül jutottam be,azt hozzáteszem.
2009. nov. 7. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.7 font kevés??? Takarításért minimálbért fizetnek az meg 5.73/óra...Konyhán mosogatásért is létminimum jár.Engem a 7 fonttal jól megfizetnek..Egy gyárban szalagmunka mellé általában 6 fontot fizetnek...

A takarítást meg tényleg mindenki csinálná(főleg 7 fontért).Elég nehéz takarítási munkát találni,el sem hinnétek mennyire nyomulnak ezért a munkáért...Szerencsére én már ott tartok,hogy sajnálatomra de több takarítási ajánlatot is lemondtam,mert nincs annyi időm...

2009. nov. 7. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!