Miért nem hívtak vissza még mindig az állásinterjú után?
Figyelt kérdés
Nemrég jelentkeztem egy állásra, be is hívtak interjúra,majd mondják,hogy rá két napra értesítenek, viszont csak 4 napra rá kaptam választ,hogy az igazgató nem tudott dönteni, így rajtam kívül még 2 embert visszahív egy következő állásinterjúra, a végén mondta megint,hogy majd értesít, de azóta már 1 hét eltelt. Szerintetek felhívjam, vagy ez már ciki lenne? meg már valszínű,h mást választott?
Ti mit tennétek?
2013. szept. 12. 15:15
1/4 Zeu válasza:
Szerintem várj még egy hetet, utána érdeklődhetsz. Ilyen esetben az a minimum, hogy szóljanak akár téged választottak akár nem. Főleg ha 2-ből választanak már csak. Ne aggódj, sokszor a papírmunka, meg egyéb elfoglaltságok miatt egyszerűen csúszik a döntés, egy hét gyorsan elrepül.
2/4 anonim 

válasza:

Azért hivd csak fel őket hátha meggondolják magukat és esetleg téged is felvesznek a kiválasztott személy mellé.
3/4 A kérdező kommentje:
mindenképp csak egy személyt vesznek fel
2013. szept. 13. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!