Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkahelyet tudnátok...

Váradi Dominik kérdése:

Milyen munkahelyet tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
ami jó és sok pénz van belŐle.

2013. szept. 8. 08:30
 1/8 anonim ***** válasza:
politikus
2013. szept. 8. 08:33
 2/8 A kérdező kommentje:
jóóóóóóóóóóóó amin könyen felvesznek
2013. szept. 8. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Munkahely: tehát alkalmazott szeretnél lenni

>>>>Bank szektor, IT szektor

Viszont ezekhez végzettség kell.

Végzettség nélkül munkahely, sok pénzzel, nincs.

Lehet sok pénzt keresni végzettség nélkül, csak ott nem munkahelyről beszélünk, hanem simán pénzkeresésről.

2013. szept. 8. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Tanulatlan proliként egy jól kereső munkahelyre sem fognak felvenni, tehát ilyet felesleges is keresned...
2013. szept. 8. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Alumínium hegesztő Svájcban német nyelvtudással.
2013. szept. 8. 09:49
 6/8 anonim válasza:
Hollandiában szinte mindenki sokat keres :) de az állatorvost ajánlom ha kitűnő vagy :)
2013. szept. 8. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazán jókat szoktam mulatni az ilyen kérdéseken.

Nem kell tanulni, könnyű bejutni, és sokat keresel.

Szerinted ha lenne ilyen, akkor pl. ki dolgozna minimálbérért a soron?

Jelenleg középfokú végzettséggel, kezdőként más ember alkalmazottjaként elég nehéz egyáltalán bármilyen állást találni, nemhogy jól fizetőt.

Manapság az keres jól, aki elindít egy saját vállalkozást, és bejön neki. Ennek a buktatóit gondolom nem kell ecsetelnem.

Vagy a hiányszakmában dolgozók, pl. műszaki mérnökök, de ez főiskolával, és min. 1 felsőfokú nyelvtudással jár.

Most.

De ki tudja, ha beiratkozol, és mire elvégzed, lesz-e rá kereslet.

Én így végeztem el a pénzügyet, és nem tudok vele elhelyezkedni. Itt feltettem egy-két kérdést, erre mindenki lehurrogott, hogy ha nem vagyok elég jó, magamra vessek, merg a 30 éves főkönyvelőket igenis keresik.

De ha valaki 30 éves korára nem lett sehol vezető, akkor ássa el magát, mert nem elég jó.

Ez az ország.

Ha most lennék fiatal, kimennék külföldre, ha nincs itthon különösebb kötöttséged, akkor menj, akár takarítani is, legalább megtanulod a nyelvet.

2013. szept. 8. 15:34
 8/8 anonim válasza:
De ne tudd meg milyen jókat lehet keresni ha modjuk 2 nyelven tisztán beszélsz és elmész lefordítgatni :) ez nálam bevállt
2013. szept. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!