Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kecskeméti Merci gyárról...

Kecskeméti Merci gyárról valami infót? Megépül vagy nem?

Figyelt kérdés
Lehet oda már jelentkezni vagy még nem toborozzák az embereket?Bármien infót megköszönnék és pontozok is.
2009. nov. 2. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nem messze lakok a helyszíntől, ahol fog épülni. A szomorú helyzet az, hogy azt mondta a leendő vezető, hogy külföldről hozzák a több munkaerőt, mert ők olcsóbban elvállalják. Magyarország,én így szeretlek!

2009. nov. 2. 16:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Kössz hát szép csak ennyit mondhatok.
2009. nov. 2. 17:24
 3/3 anonim válasza:
100%
én csak annyit tudok, hogy biztos h megépül nagy "parádé" volt mikor lerakták az első építő elemet ott volt minden főfejes... ja és még annyit, h a GAMF-on tanuló diákok (nem értek hozzá, hogy milyen elektroműszerész vkik, én lány vagyok:D) már kifejezetten olyan oktatásban részesülnek, amit csak itt Kméten tanítanak és a Merci gyárban tudják a nebulók hasznosítani, szal tudom kicsit zagyva de na:D szal "felkészítik őket a merci gyáros munkára" :)
2009. nov. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!