Ki esetleg pénztáros a kecskeméti auhsanban miket tesznek fel a tesztkérdésben?
Figyelt kérdés
mármint hogy mik voltak a tesztkérdések nagyábol2011. jún. 25. 12:27
1/6 anonim válasza:
Szerintem a minimum, hogy le tudod írni a cég névét... AUCHAN [osa/án]
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy itt direkt írta rosszul. Mint szinte mindenki a TESCO-t teszkónak.
3/6 anonim válasza:
Én anno Székesfehérváron voltam bent először is elmondják hogyan mikor minek alakult a cég hol volt az első áruház, aztán hogy meddig terjeszkedett aztán hogy mikor jöttek Magyar országra, melyik volt az első Auchan, na meg persze mindezek előtt megtanítják hogyan kell kiejteni és leírni. Aztán ebből kikérdeznek, papíron majd megkérdezik miért akarsz náluk dolgozni hol dolgoztál eddig mikor minek hol születtél, stb stb... Aztán ha jó lett a teszt behívnak interjúra ahol legalább 2 ember fog veled elbeszélgetni minden féléről, olyan dolgokról is amihez pl szerintem semmi közük de mindegy. Aztán ha az jól sikerül de csak is akkor. Na akkor van rá sansz hogy majd egyszer vissza hívnak. Remélem tudtam segíteni.
4/6 anonim válasza:
Hülye, sz@rrágó, bunkó, beképzelt és sértett majmok az Auchan manageri mind. Én ezt tapasztaltam. Én dolgoztam Auchan-nek dolgozó cégnek. Ha én nem vagyok, akkor a céget másnap kirúgják mint ahogy oda került. Persze más miatt is rosszabb a madaras mint a sima teszkó. Bár a simában meg az alkalmazottak túlóra pénzével, és a állandóan direkt kevesebb és így túlterhelt alkalmazott állománnyal csesznek így ki. A másikban is lehet ez, de ott kevesebb alkalmazottat ismertem.
A teszkóról országos képem is volt. Mert egyes ágak csúcs vezetőivel jobban voltam. Szándékosan kevesebb alkalmazottat vesznek fel mint szükséges. Bár ezt nagyon könnyen hozzáférhető körlevekben is szét küldik.
5/6 anonim válasza:
Nem szorosan tartozik ide, de ami retek a Auchan-ökben van az durva. Több TESCO-ban meg patika tisztaságot láttam.
6/6 anonim válasza:
Auchan [osa/án]-ra tényleg hárklisak, ha úgy ejted ahogy az angol "ocean" szót kell ejteni kb ~ossen~. Komolyan húzzák a szájukat. A főnököm ezzel hergelte őket egy ideig, persze nem szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!