Így van esélyem elhelyezkedni?
van
tb-és bérügyi szakelőadó,
pénzügyi-és számviteli ügyintéző,
mérlegképes könyvelő
szakmám, ha ezek után mindenképp tovább szeretnék tanulni, főképp olyan szakot,ami kapcsolódik az előzőekhez, viszont az összes gazd-i szakon megemelték a ponthatárokat, sajnos nincs elegendő pontom ezekhez, a költséges képzést pedig nem akarom,mivel nem vagyunk gazdagok, mindenképp csak levelező képzésre tudnék menni,amit munka mellett is folytatni tudok, ezért először gondoltam gazdinfóra,mert ott alacsony a ponthatár és van levelezőinél államilag támogatott, csak nem tudom,h ezzel a gazdinfós diplomával nagyobb esélyem lesz-e elhelyezkedni?
Ti milyen szakot választanátok?
esetleg a gazdinfó után milyen mesterszakra mennétek tovább?
A pénzügyet semmmiképp sem javasolnám, Dunát lehet velük rekeszteni.
Konkrétan nem tudok vele elhelyezkedni, pedig nem vagyok már kezdő.
A gazdasági informatikus nem hangzik rosszul, és van is köze a fentiekhez. Meglepő, hogy ott alacsonyabb a ponthatár, mert szerintem sokkal keményebb elvégezni.
Jó kérdés, az informatika tőlem távol áll, így azt biztos nem merném bevállalni.
Lennék inkább óvónő...
Manapság már mindennel nehéz elhelyezkedni.
Egyébként nálunk most keresnek óvónőt, és nem jön senki, állítólag. Azért vidékre nem szívesen mennek ki az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!