Mashol is ilyen rengetegen vannak a munkaügyi központokban hogy fél napot kell ülni v. Inkább állni?
Változó.
A szomszéd járásban állandóan rengetegen vannak (tetű lassúak az ügyintézők és ha valamiért visszahívnak és nincs bent az az ügyintéző aki visszahívott, a másik ügyintéző nem intézi el az ügyed, hanem visszahív egy másik időpontra. Tehát sokan rengeteget várnak azért, hogy közöljék velük: nincs bent az ügyintéződ, gyere vissza ekkor és ekkor)
A mi járásunkban: időnként sokan vannak. Délutánonként viszont szinte senki. Igaz, itt ha az egyik ügyintézőre nem várnak ügyfelek (területi besorolás van, az alapján kell sorszámot kérni), akkor átveszi a másik ügyintézőtől a soron következő klienst.
De most már sok mindent (pl. a jelentkezést is) intézheted neten.
Budapesten nagyon gáz.
Barátnőm itt lakik velem Pesten ez a tartózkodási helye. 1x 2x voltunk munkaügyön erre Újpesten, . legutóbb inkább már az állandó lakcíme szerintibe ment, Kalocsára. Ég és föld.
Az ügyintézők igen is gyorsak, ha ügyesen csinálod. A 4 óra 11 perces várakozás után mindösszesen 21 sec alatt végeztem, ajtón való belépéskor indítottam a stoppert kilépéskor pedig lekapcsoltam!
Köszönéssel indítasz átnyújtod az előre aláírt buszjegyeket + a kis könyvedet, közben közlőd tegnap nézted utoljára honlapon levő ajánlatokat, valamint több helyről is visszajelzéseket vársz. Ekkor egy gyors kérdést tesz fel megfelelő-e xx,yd időpont? IGEN! Beírja elköszönés és kislisszolsz az ajtón ennyi. 21 sec alatt le van tudva!
Hogy akkor miért tart órákig mikor 1-2 ember van csak előtted? Hát nekik is kell 2 ember közt pihenni, sőt sokan vannak akik felolvastatják a teljes állásajánlat listát ami az interneten van. Sőt vannak olyanok akik a kinyomtatott verzióval sem boldogulnak, esetleg a túl sok gyerek miatt újraolvastatja magának az egészet. Egy ilyen után csoda, ha tartanak 30-40 perc pihenőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!