Miért mondják olyan rengetegen, hogy úgyis el fogunk
válni?
Figyelt kérdés
Én jelen pillanatban úgy érzem, hogy mi együtt fogunk megöregedni a férjemmel. Ez miért szúrja egy csomó ember szemét? Értem én, hogy sok a válás, meg azzal jönnek, hogy "jajj mindenki így gondolja az elején"... De akkor is, ha boldog vagyok, miért kell egy ilyen beszólással "biztatni"? Mint pl.: Nah, majd amikor váltok, akkor emlékeztetni foglak erre a kijelentésedre..stb. stb.
Miért nem lehet egy kedveset válaszolni rá? Miért ilyenek az emberek? Attól, mert ők elváltak, mi még nem feltétlen fogunk... Sajnos ilyennel nap mint nap találkozok...
Azért mert ha előre megmondják, akko később mondhatják, h én megmondtam.
Na meg azért mert a házasságok 40%-a válással végződik, és ők is mind azt hitték h örökké fog tartani.
2011. júl. 20. 01:28
3/16 anonim válasza:
nem örülnek a választottadnak.
úgy gondolják, nem vagytok egymáshoz valók, jobbat érdemelnél.
ez a burkolt üzenete.
2011. júl. 20. 01:30
4/16 anonim válasza:
Nyugi, lazíts. Azzal ártasz legtöbbet, ha hagyod, h ezek a rosszindulatú beszólások elrontsák a kedvedet. A leginkább beszólogatósoknak talán még a társaságát is kerülném a helyedben. Ja, mellesleg mit szól ezekhez a megjegyzésekhez a férjed? Ő is úgy gondolja, mint te? Ha igen, fogjatok össze, és mutassátok meg a hitetleneknek, h ti vagytok az üdítő kivétel a "szabály" alól, vagyis a házasoknak az a fele, amelyik nem válik el.(legalábbis a statisztikák szerint). Kitartás, hit, remény, szeretet!
2011. júl. 20. 01:33
5/16 anonim válasza:
Ezek az emberek általában vagy saját tapasztalatból veszélnek vagy csak le akarnak törni és le akarnak beszélni a házasságról. Ez afféle ,,Ha nekem nincs neked se legyen" dolog... Ezeket az embereket el kell hajtani és élni boldogan a feleségeddel
2011. júl. 20. 01:48
6/16 anonim válasza:
vagy a férjeddel
2011. júl. 20. 01:48
7/16 A kérdező kommentje:
Igen, :) a férjem is úgy gondolja, ahogy én. Ő is azt tanácsolta, hogy kerüljem ezeket az embereket, de sajnos némelyik a munkahelyemen talál meg, így a kerülés szóba sem jöhet.. :)
2011. júl. 20. 01:59
8/16 anonim válasza:
Mindenkit lehet kerülni. Még a munkahelyit is. Tudod, azért is van az embernek 2 füle, h az ien baromságok az egyiken be, a másikon ki. Népiesebb változatban: vedd be a leszarom tablettát, és hagyd, hadd fecsegjenek, xcsak ne figyelj oda rájuk, és FŐLEG, ne lássák rajtad, h ezzel bosszantanak, nézz rájuk elnéző/lenéző mosollyal, előbb-utóbb megunják. Ha mégsem, akk tudasd velük, h te nem az ő elfuserált életüket, nem az ő hibás döntéseiket kopiztad.
2011. júl. 20. 02:21
9/16 anonim válasza:
Nem tudom, hány évesek lehettek, ha fiatalon házasodtatok, akkor azért mondják, mert tényleg nagyobb az esélye. De ha így gondolják, szerintem akkor is csak a bunkó emberek dörgölik ezt az orrod alá.. Inkább járj pozitívabb társaságba, ahol nem érzed magad különcnek az életed miatt.
És azt tanácsolnám, ne utasítsd el a válás gondolatát olyan mereven. Mindenki úgy gondolja, vele ez nem történhet meg, de sokan mégis belefutnak.. Így igenis gondolj rá, és figyelj a jelekre, tegyél meg mindent, hogy veletek ez ne történhessen meg. A jó kapcsolatot ápolni kell, nem pedig hagyni szabadon, lesz ami lesz alapon..
2011. júl. 20. 02:31
10/16 anonim válasza:
mert irigyek és rosszindulatúak. azért mert nekik nem sikerült, biztosak benne hogy másnak se fog...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!