Hol tudnék a legjobb fizetéssel elhelyezkedni külföldön?
angolul beszélek de csak alapszinten érettségim van
milyen állások és hol vannak legjobb nettó fizetéssel?
Azt kell tanulnod, amihez tehetséged van. Hiába mondom, hogy legyél vízvezetékszerelő, ha az nem jön be neked....
Amúgy meg az alapfokú angol nagyon kevés... Mert a szerződésed se tudod elolvasni, aztán meg a helyi magyarok segítőkészek, ha csak tanácsról van szó, de senki nem megy el veled bankszámlát nyitni, ügyet intézni.
Szóval feküdj rá nagyon a nyelvre, és válassz valami szakmát, amihez kedved/tehetséged van. Akár pincérkedés, akár burkolás...
Irodai munkához az érettségi és egy közepes angol kevés. Sőt, konkrétan még egy magyar mérlegképes is, mert most szerencsétlenkedünk a besorolással, hogy ez megfelel-e az ACCA-nek vagy sem...
Na megnéztem, ezekbe lépj be a facebookon:
Magyarok nyugaton
Magyarok hirdetései Angliában
Manchesteri és környékbeli magyarok
Help Magyaroknak Magyaroktol UK-ban.Tapasztalatok érvelések.
LONDON (es kornyeke) MAGYAROK
Biztos van több, de most csak ennyit találtam.
Most találtam még egyet:
Munka keres - kínál
Angliai munkaoldal csak az itt élő magyaroknak .
Ez az oldal azért jött létre,hogy segítséget nyújtson azoknak a magyar embereknek,akik az Egyesült Királyságban élnek és munkát keresnek, ennek az oldalnak a segítségével .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!