Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha külföldre költöznétek és...

Ha külföldre költöznétek és ott összegyűjtenének egy kis vagyont akkor utána hazaköltöznétek Magyarországra?

Figyelt kérdés

Ugyebár a pénz ami kint tartana,de viszont ott mindig csak egy bevándorló az ember.

Nem beszélve arról hogy az unokáink már nem magyarnak vallanák magukat.

Miért költöznél haza és miért nem?

2013. szept. 2. 18:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

19: Én Budapesten laktam, és sokszor visszaköszönni sem tudtak.

A közlekedésben pedig állandóan dudáltak, még akkor is, ha képtelenség volt kihajtani. Itt ha látja, hogy nem tudok rákanyarodni az autópályára, akkor vár. Amikor megérkeztünk, akkor döbbenten néztük, hogy a zebra felé fordulunk és megállnak az autók... Itt még nem villogtak a fenekembe és nem akartak letolni az autóúton, mert a 80-as táblánál mentem épp 80-nal, és sietett volna valaki 120-szal.

Sorolhatnám még, de sajnos érezhető a különbség.

2013. szept. 4. 01:33
 22/23 anonim ***** válasza:

19: "Ezeket a baromságokat mindig olvasom a magyar vs külföld jellegű kérdéseknél"

Akkor talán van némi alapja, nem???

2013. szept. 4. 01:34
 23/23 A kérdező kommentje:

"Ezeket a baromságokat mindig olvasom a magyar vs külföld jellegű kérdéseknél. Én tudom ti hol éltetek eddig Magyarországon, de én borsodban élek és mindig kedves velem az eladó és nem bunkók a közlekedésben......

Abba lehetne már hagyni ezt a fajta barom beszédet..."

Én ehhez annyit fűznék hozzá,hogy diákként pénztárosként dolgoztam az Auchanba,de tényleg sok bunkó van.

Egy az hogy vissza se köszönnek.

Ha valami folytán várni kell a pénztárnál(lefagy a gép,lekopott a vonalkód),1-2 percet már elhord mindennek és úgy néz rád mintha leprás volnál.

Aztán engem b*szogattak hogy miért más árat hozott le a gép,mint ami ki volt téve.

A közlekedésről meg annyit hogyha ki van téve a 60as tábla és az ember precízen "csak" 60-al megy akkor biztos lesznek mögötted akik nem bírják ki hogy 100-al ne előzzenek meg (anyázva-mutogatva persze),sokszor szinte a legveszélyesebb helyeken.

A saját életével azt csinál amit akar,de a más életével ne játszon!!!

2013. szept. 4. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!