Ha külföldre költöznétek és ott összegyűjtenének egy kis vagyont akkor utána hazaköltöznétek Magyarországra?
Ugyebár a pénz ami kint tartana,de viszont ott mindig csak egy bevándorló az ember.
Nem beszélve arról hogy az unokáink már nem magyarnak vallanák magukat.
Miért költöznél haza és miért nem?
19: Én Budapesten laktam, és sokszor visszaköszönni sem tudtak.
A közlekedésben pedig állandóan dudáltak, még akkor is, ha képtelenség volt kihajtani. Itt ha látja, hogy nem tudok rákanyarodni az autópályára, akkor vár. Amikor megérkeztünk, akkor döbbenten néztük, hogy a zebra felé fordulunk és megállnak az autók... Itt még nem villogtak a fenekembe és nem akartak letolni az autóúton, mert a 80-as táblánál mentem épp 80-nal, és sietett volna valaki 120-szal.
Sorolhatnám még, de sajnos érezhető a különbség.
19: "Ezeket a baromságokat mindig olvasom a magyar vs külföld jellegű kérdéseknél"
Akkor talán van némi alapja, nem???
"Ezeket a baromságokat mindig olvasom a magyar vs külföld jellegű kérdéseknél. Én tudom ti hol éltetek eddig Magyarországon, de én borsodban élek és mindig kedves velem az eladó és nem bunkók a közlekedésben......
Abba lehetne már hagyni ezt a fajta barom beszédet..."
Én ehhez annyit fűznék hozzá,hogy diákként pénztárosként dolgoztam az Auchanba,de tényleg sok bunkó van.
Egy az hogy vissza se köszönnek.
Ha valami folytán várni kell a pénztárnál(lefagy a gép,lekopott a vonalkód),1-2 percet már elhord mindennek és úgy néz rád mintha leprás volnál.
Aztán engem b*szogattak hogy miért más árat hozott le a gép,mint ami ki volt téve.
A közlekedésről meg annyit hogyha ki van téve a 60as tábla és az ember precízen "csak" 60-al megy akkor biztos lesznek mögötted akik nem bírják ki hogy 100-al ne előzzenek meg (anyázva-mutogatva persze),sokszor szinte a legveszélyesebb helyeken.
A saját életével azt csinál amit akar,de a más életével ne játszon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!