Ha az ügyvezető a 2. interjú közben/után azt mondja, még nem mondhat semmit, még meg kell hallgatnia a másik embert, de ne fogadjak el semmilyen másik állást. Akkor ha azt mondja hogy hív pénteken akkor miért nem hívott? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ketten vagyunk versenyben.
Se igen, se nem válasszal.Mondta, hogy milyen szimpatikus vagyok, pont ilyen embert keresnek, jól mentek a tesztek. Szóval nem tudom. Azt mondta, hogy mindenféleképpen szól. Erre semmi. Hétfőn voltam, pénteket ígérte. Első körben állta a szavát és tartotta a megadott időpontot.
2013. szept. 2. 07:55
11/15 A kérdező kommentje:
Dél: nem hívott, szóval ennyi.
Ha hív valamikor oké, de ezután már az lenne a fura, hogy pénteket ígért és mégis később jelentkezik. Már rájuk nem vetne jó fényt, hogy nem szavahihetőek...
Tanulópénz.
2013. szept. 2. 11:58
12/15 A kérdező kommentje:
Valaki járt már így?
2013. szept. 2. 14:01
14/15 anonim válasza:
igen, jártunk már így. Majd a 100. eseted után már nem fogod komolyan venni ha szimpinek talál, sem azt, ha azt mondja: majd értesítjük, sem a bíztatást...
15/15 A kérdező kommentje:
Felhivtam telefonon meg a kerdeses napokban,ahol kiderult,hogy nem en lettem a kivalasztott. Ennek utolag orulok,mert nem lett volna jobb a fizetesem,sem fejlodesi lehetoseg.
Szoval mindenki jol jart:)
2013. nov. 14. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!