Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aldiban tényleg többet fizetne...

Aldiban tényleg többet fizetnek, mint pl a tescoban?

Figyelt kérdés
8 órásnak
2013. aug. 31. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg. De annyit helyesbítenék, hogy Az Aldiban nincsen 8 órás munkaviszony, a sima eladók heti 20-25 órásak, az üzletvezető 30 órás.

Viszont még a 20-25 órával is többet keresünk, mint tescoban a 40 órások.

2013. aug. 31. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hány órás munkaviszony van, de barátnőm a helyi aldiban dolgozik és min. 40 órát lehúz egy héten, néha többet is. Igaz, 120-130 körül visz haza nettóban, lehet a túlórák miatt, de mindenki ennyit van benn nem csak ő.
2013. aug. 31. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Az érdekes, lehet, hogy más régióban másképp működik, ezt nem tudom. Én 25 órásként nettó 110-nél kevesebbet még nem kaptam.
2013. szept. 1. 08:52
 4/4 Hanadek válasza:
Én az Aldiban dolgozom, mint péknél vagyok mint sütő, s regel nyitás előtt fel kell tölteni sütikkel, aztán, ha jön az árú az kipakolni, feltölteni ami hiányzik mirelit a mélyhűtőt, aztán nyitás 7 kor, folyamatosan sütni amit jobban visznek abból többet sütni, s olyan 10 körül mehetek ebédelni kb fél órára. 30 órába vagyok bejelentve, fél6-fél3 ig, de amióta itt melózom nem jöttem el fél3 kor még soha. s elvileg nem fizetik ki a túl órát... s ha már fél3 van akkor szólni kell, hogy elmehetsz.e?! 3-4 napot kell melózni, s valamikor ha kevesen vagyunk akkor behivnak a szabadnapodon is. s mivel még uj vagyok ezért még nem kapta fizut, de a fizetésem az olyan 101750 brutto plusz a túl óra, azt vagy kifizetik, vagy lecsúsztathatom. plusz a 4000 ft erzsébet utalvány. s délután mikor jön a váltás a pékségbe akkor ki kell neked takarítani, rendet rakni, plusz még segíts a délutánosoknak kipakolni az árut, s akkor még söpörj fel, ragd rendbe a rekeszeket.. s egyéb.. s majd 15:45 körül amikor már elege van az embernek akkor szólsz a vezetőnek h haza lehet menni?! s ha ő mondja hogy nem még segits pakolni, meg csináld ezt, meg az.. s majd oylan 4 körül negyed5 körül haza mehetsz..
2014. júl. 20. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!