Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek melyik önéletrajz...

Szerintetek melyik önéletrajz a jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Frissen végzett szakmunkás vagyok és a nyáron szerencsére sikerült elhelyezkednem egy helyi cégnél. Viszont a jövőmet nem ennél a cégnél szeretném eltölteni hanem egy nagyobb, nevesebb munkahelyen ahol lehetőséget adnak a szakmai tovább fejlődésre és a tanulásra. A kérdésem az lenne: hogy az általam megszerkesztett önéletrajzokat adjam le? Vagy, esetleg az europassos mintára csináljak egy másikat? Mert hallottam érveket és ellenérveket. De kíváncsi vagyok több ember véleményére is.

Válaszaitokat előre is köszönöm. 23/F

2013. aug. 27. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem az eurpass-os abszolút nem jön be, szerintem átláthatatlan, bár sokan nem így gondolják.

Én ha HR-es lennék, akkor tuti azokat értékelném jobban, akik veszik a fáradtságot és látom, hogy maguktól szerkesztenek egy megnyerő kis önéletrajzot.

Sok sikert. :)

2013. aug. 27. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is a nem europass-osat választanám az egyediség kedvéért. Arra viszont figyelj, hogy áttekinthető legyen.
2013. aug. 28. 09:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat. :) Úgy hogy nincs más hátra elkészítem a saját áttekinthető önéletrajzomat.
2013. aug. 30. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!