Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mégis melyiket választanátok?

Mégis melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Adott két munka lehetőség.. eddig mindig csak szerződéssel dolgoztam, tavaly volt lehetőségem tanítónőként is kipróbálni magam. Az oviban ahol eddig dolgoztam nem szerettem a rossz légkör miatt. A suliban most ajánlották pályázzam meg a határozatlan idős tanítói állást számítanak rám.. lényegében enyém lenne a munka. Ez a suli a városon kívül annak vonáskörzetéhez tartozó kistelepülésen van, naponta buszozok, helyi járatos bérlettel, nem fizeti senki az utazást.

DE felhívtak az egyik prominens belvárosi egyházi suliból és szerződéses napközis állást ajánlottak. ( Ez is olyan,ohgy holnapól már ott is dolgozhatnék enyém) Nem kéne kijárnom nap mint nap tök jó lenne, mivel ide mindig sokan jelenszentek valószínűleg ha a lejár a szerződésem akkor is lenne helyem.

Szóval mit válasszak a biztos távolabbit, vgay a bizonytalan közelebbit?

2013. aug. 27. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a kistelepülésen milyen a helyzet - de szerintem az bíztatóbb.
2013. aug. 27. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:
az igazság az,ohgy ott egyre fogy a gyerek...
2013. aug. 27. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha csak nincs az iskolabezárás lehetősége a levegőben. A minőség a fontosabb, nem a mennyiség.
2013. aug. 27. 17:33
 4/7 A kérdező kommentje:
A belvárosi iskola nevesebb...
2013. aug. 27. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Az neked, mint tanítőnőnek nem biztos, hogy jó, de ha azt akarod, nyílván azt válaszd.
2013. aug. 27. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyházi suliban dolgozni nem olyan jó. Elég hülye szabályok vannak, amiket vicc betartatni, és nem is nagyon lehet, plusz az egyházi suli azt is jelenti hogy templomba hordod a gyerekeket, meg hasonlók, ünnepek, ilyen-olyan dolgok amik csak elvesznek a szabadidődből, meg amiket kell szervezni ahelyett hogy mondjuk dolgozatot javíthatnál a lyukasóráidban. Szóval én biztos hogy a messzebbit választanám, a tanár az legyen tanár, ne babysitter meg programszervező.
2013. aug. 27. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Most az utazásom napi 1 órát vesz el:(
2013. aug. 27. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!