Adott két munka lehetőség.. eddig mindig csak szerződéssel dolgoztam, tavaly volt lehetőségem tanítónőként is kipróbálni magam. Az oviban ahol eddig dolgoztam nem szerettem a rossz légkör miatt. A suliban most ajánlották pályázzam meg a határozatlan idős tanítói állást számítanak rám.. lényegében enyém lenne a munka. Ez a suli a városon kívül annak vonáskörzetéhez tartozó kistelepülésen van, naponta buszozok, helyi járatos bérlettel, nem fizeti senki az utazást.
DE felhívtak az egyik prominens belvárosi egyházi suliból és szerződéses napközis állást ajánlottak. ( Ez is olyan,ohgy holnapól már ott is dolgozhatnék enyém) Nem kéne kijárnom nap mint nap tök jó lenne, mivel ide mindig sokan jelenszentek valószínűleg ha a lejár a szerződésem akkor is lenne helyem.
Szóval mit válasszak a biztos távolabbit, vgay a bizonytalan közelebbit?
Attól függ, hogy a kistelepülésen milyen a helyzet - de szerintem az bíztatóbb.
2013. aug. 27. 16:53
2/7 A kérdező kommentje:
az igazság az,ohgy ott egyre fogy a gyerek...
2013. aug. 27. 17:07
3/7 anonim válasza:
Az nem baj, ha csak nincs az iskolabezárás lehetősége a levegőben. A minőség a fontosabb, nem a mennyiség.
2013. aug. 27. 17:33
4/7 A kérdező kommentje:
A belvárosi iskola nevesebb...
2013. aug. 27. 19:15
5/7 anonim válasza:
Az neked, mint tanítőnőnek nem biztos, hogy jó, de ha azt akarod, nyílván azt válaszd.
2013. aug. 27. 19:19
6/7 anonim válasza:
Egyházi suliban dolgozni nem olyan jó. Elég hülye szabályok vannak, amiket vicc betartatni, és nem is nagyon lehet, plusz az egyházi suli azt is jelenti hogy templomba hordod a gyerekeket, meg hasonlók, ünnepek, ilyen-olyan dolgok amik csak elvesznek a szabadidődből, meg amiket kell szervezni ahelyett hogy mondjuk dolgozatot javíthatnál a lyukasóráidban. Szóval én biztos hogy a messzebbit választanám, a tanár az legyen tanár, ne babysitter meg programszervező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!