Milyen munkával lehet egy hónapban milliókat keresni?
Hullamosó
De nem az számít hogy kitűnő vagy e vagy sem.. mert ismerek olyat aki suliba jobb volt mint énés én többre vittem :) nem feltétlenül a lexikális tudás az első.
Ne akarj egyszerre meggazdagodni, ez nagyon gyerekes, az orvosok sem kapnak először annyit amennyit.
5-6-os megmondta a tutit, az az 1etlen esélyed!
Persze ennek előfeltétele legyél jó nő, tudd hogyan kell lovagolni profi szinten!
Szakmák: örömlány, prosti, k***rva, hostes, dubajozó
A helyzet igazából,hogy nem a kitűnő eredményen múlik,hogy te most mennyit fogsz tudni keresni.
Egyetemeken a professzori fizetés ennyi 65+évesen.
Majd eljutsz az egyetemre és látni fogod ,hogy akik téged ott oktatnak mind kitűnő eredményekkel rendelkezett, de 40 év alatt egyikük sem keresi meg a te célod harmadát sem.
Olvastam valahol,hogy Magyarországon 28000 ember keres meg havonta 1milliót. Ez a dolgozók kevesebb,mint 1 %-a.
Illetve nagy részük vállalkozó. Másik része meg idősebb,mint 45:)
Elérhető, de nem a kitűnő eredményeiden fog múlni. Valamint nagy valószínűséggel nem is 25 évesen.
Uhh most néztem újra a kérdést:
Nem is egy millió/hó hanem több millió/hónap lenne a cél.
Alkalmazottként így szinte csak bankszektor. Ott van esély a több millióra alkalmazottként, Magyarországon, havonta.
Tavaly is 8 banki vezető kapott legalább 1 millió eurót 1 év alatt.
Ugye milyen sok ember?:P
Magyarországon mondjuk a miniszterelnök kap havonta 1.8 milliót.
Köztársasági elnök 1.5...
Persze itt most állami alkalmazottakról van szó, de alkalmazottként magánszektorban sem repkednek a milliók.
# 15
Most mi van cica, azt mondtad bármit sorolhatunk :) Neked ez tűnik a legreálisabb célnak, ha havi TÖBB MILLIÓT szeretnél keresni.
Okos prostikra is nagyon nagy igény van, sőt, ők keresnek igazán sokat! 3-4 nyelven beszélő intelligens prosti egy hétvégén megkeres 1 milliót.
Hány éves vagy? Mert nekem, mikor még általánosba jártam, elsőtől hatodikig a kitűnő volt az alap, és fiú vagyok, nyolcadikat is 3-4 négyessel zártam...
Aztán gimi alatt megtanultam, hogy lehetnek neked a legjobb érdemjegyeid, de valószínűleg nem fogod elérni az álmaid egyetemét... Ugyanez van a munkával is. Talán Magyarországon a tőzsdézés az ilyen munka, de ahhoz érzés/tehetség (ahogy jobban tetszik) is kell, nem csak a számokkal kell jól bánni, és tudni az egész "szakirodalmat" róla...
Vagy csalj, legyenek jó kapcsolataid és menj politikusnak, a hátránya egyedül, hogy még a távolabbi rokonok is meg fognak utálni, az ország háromnegyedével együtt.
Szerv keresekdés XD azal hamar kapsz miliokat de leis csuknak XD
am semivel valojába mivel GYEREKVAGY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!