Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkával lehet egy...

Milyen munkával lehet egy hónapban milliókat keresni?

Figyelt kérdés
A suliban mindenben kitűnő vagyok, És rengeteg minden érdekel..BÁrmit sorolhattok.(lány vagyok)

2013. aug. 20. 21:14
1 2
 11/20 anonim válasza:
59%

Hullamosó

De nem az számít hogy kitűnő vagy e vagy sem.. mert ismerek olyat aki suliba jobb volt mint énés én többre vittem :) nem feltétlenül a lexikális tudás az első.

Ne akarj egyszerre meggazdagodni, ez nagyon gyerekes, az orvosok sem kapnak először annyit amennyit.

2013. aug. 21. 07:23
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

5-6-os megmondta a tutit, az az 1etlen esélyed!

Persze ennek előfeltétele legyél jó nő, tudd hogyan kell lovagolni profi szinten!

Szakmák: örömlány, prosti, k***rva, hostes, dubajozó

2013. aug. 21. 08:03
 13/20 anonim ***** válasza:
12%
Bankrablás!
2013. aug. 21. 12:35
 14/20 anonim ***** válasza:
12%

A helyzet igazából,hogy nem a kitűnő eredményen múlik,hogy te most mennyit fogsz tudni keresni.

Egyetemeken a professzori fizetés ennyi 65+évesen.

Majd eljutsz az egyetemre és látni fogod ,hogy akik téged ott oktatnak mind kitűnő eredményekkel rendelkezett, de 40 év alatt egyikük sem keresi meg a te célod harmadát sem.

Olvastam valahol,hogy Magyarországon 28000 ember keres meg havonta 1milliót. Ez a dolgozók kevesebb,mint 1 %-a.

Illetve nagy részük vállalkozó. Másik része meg idősebb,mint 45:)

Elérhető, de nem a kitűnő eredményeiden fog múlni. Valamint nagy valószínűséggel nem is 25 évesen.

2013. aug. 21. 13:22
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Te kérdezted hogy lehet sokat keresni (és azt írtad "bármit sorolhattok"), erre mi a realitás talaján maradva mondtuk hogy a k..k tudnak ennyit keresni. az hogy jó tanuló vagy a kutyát sem fogja érdekelni. Nőként ha magas pozicióba akarsz jutni és sokat keresni akkor jól kell sz..ni, ez a is a k..a egyik alkategoriája. Ha tetszik ha nem ez van ma Magyarországon és gyanítom hogy a világ többi részén is. A világ (sajnos) így műkődik. Nagyon kevés az aki önerőből éri el a célját.
2013. aug. 21. 16:52
 16/20 anonim ***** válasza:
12%

Uhh most néztem újra a kérdést:

Nem is egy millió/hó hanem több millió/hónap lenne a cél.

Alkalmazottként így szinte csak bankszektor. Ott van esély a több millióra alkalmazottként, Magyarországon, havonta.

Tavaly is 8 banki vezető kapott legalább 1 millió eurót 1 év alatt.

Ugye milyen sok ember?:P

Magyarországon mondjuk a miniszterelnök kap havonta 1.8 milliót.

Köztársasági elnök 1.5...

Persze itt most állami alkalmazottakról van szó, de alkalmazottként magánszektorban sem repkednek a milliók.

2013. aug. 21. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

# 15

Most mi van cica, azt mondtad bármit sorolhatunk :) Neked ez tűnik a legreálisabb célnak, ha havi TÖBB MILLIÓT szeretnél keresni.

Okos prostikra is nagyon nagy igény van, sőt, ők keresnek igazán sokat! 3-4 nyelven beszélő intelligens prosti egy hétvégén megkeres 1 milliót.

2013. aug. 21. 17:20
 18/20 anonim válasza:

Hány éves vagy? Mert nekem, mikor még általánosba jártam, elsőtől hatodikig a kitűnő volt az alap, és fiú vagyok, nyolcadikat is 3-4 négyessel zártam...

Aztán gimi alatt megtanultam, hogy lehetnek neked a legjobb érdemjegyeid, de valószínűleg nem fogod elérni az álmaid egyetemét... Ugyanez van a munkával is. Talán Magyarországon a tőzsdézés az ilyen munka, de ahhoz érzés/tehetség (ahogy jobban tetszik) is kell, nem csak a számokkal kell jól bánni, és tudni az egész "szakirodalmat" róla...

Vagy csalj, legyenek jó kapcsolataid és menj politikusnak, a hátránya egyedül, hogy még a távolabbi rokonok is meg fognak utálni, az ország háromnegyedével együtt.

2013. aug. 21. 22:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Rettentő sok NŐI politikus keres ma Magyarországon havonta TÖBB milliót...
2013. aug. 23. 11:43
 20/20 anonim válasza:

Szerv keresekdés XD azal hamar kapsz miliokat de leis csuknak XD

am semivel valojába mivel GYEREKVAGY

2013. aug. 25. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!