Mennyivel kevesebb esélyem van egy pincér állásra ha piercingem van?
A mekiben nem senkinek sem lehet piercingje.
(kivéve kicsi orr-piercing vagy köldök)
Ha egy meki nem vesz fel piercinges embereket, akkor szerintem egy igényes étterem sem fog.
Nekem jó pár piercingem van, és felszolgáló vagyok egy japán étteremben. Még senki sem szólt rosszindulatúan, sőt, inkább tetszik nekik! :) Szerintem nem a piercing határozza meg az embert, hanem a kisugárzás, a kedvesség. Nem értem, hogy ez miben más, mint a fülbevaló vagy a gyűrű, vagy a karkötő vagy a nyaklánc! Inkább van picóm felszolgálóként mint pl műkörmöm! Na az tényleg tilos, még a festett köröm is, mégis több a műkörmös vagy festett körmű pincérlány mint festetlen...
Nagyon konzervatívak az emberek, de ez változni fog :) A korombeli ismerőseim közül szinte mindenkinek van :)
Azért nem szabad körömlakkot viselni a felszolgálónak, mert az beleeshet a kajába. Gondolom te se szeretnél körömlakkot vacsorázni! Ezek után képzeld el, hogy egy díszesebb műkörömből mi minden eshet bele a kajába (csillámpor, strassz, és még a jóég tudja mi)
Ezzel szemben annak kicsi az esélye, hogy a piercing belesik az ételbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!