Mit írjak a "nyelvvismeret"-hez az önéletrajzomba?
Még nincsen középfokú nyelvvizsgám, de másfél hónapon belül meg szeretném csinálni. Már régóta tanulok angolt és az alapnál szerintem magasabb szinten állok, ilyenkor mit kell odaírni?
(Arra is gondoltam, hogy azt írom, hogy "jelenleg középfokú nyelvvizsgára készülök", de az olyan magyarázkodósan hangzik...)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az jó amit az első írt.
Amúgy a legtöbb helyen nem érdekli a cégeket a nyelvvizsga. Nem tudom milyen helyekre pályázol, nekem 4 multi van az önéletrajzomban, egyik sem kérte a nyelvvizsga papíromat (csak az egyikből van a kettő közül), csak az interjún kellett átváltani.
Most voltam múlt héten egy másik cégnél, angolul ment végig az interjú, a másik nyelvre meg hirtelen átváltottak.
Úgyhogy csak akkor nyelvvizsgázz, ha terveid között van a diploma, vagy esetleg állami cégnél ha van még nyelvpótlék... Más estekben puszta pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!